Det mest däck för regn & snö

När det gäller körning under ogynnsamma förhållanden, kan en bra uppsättning däck vara skillnaden mellan en säker resa och en katastrof. Av denna anledning många förare ser att utrusta sina fordon med specialiserade däck som ger dem möjlighet att på ett säkert sätt navigera genom regn, snö och isiga förhållanden. Åretruntdäck

I de fall allmänna säsongsbundna skydd krävs, tillsammans med uppehåll dragkraft, är åretruntdäck anses vara den bästa insats. Snö och is däck är vanligtvis inte rekommenderas för områden där svåra förhållanden är undantaget, inte regeln. Välja högpresterande däck av denna kategori kommer vanligtvis på bekostnad av något blött väglag. Några av de bäst rankade, åretruntdäck är:

- Goodyear Assurance TripleTred: Kombinerad recensioner från olika konsumentprodukter platser i 2009 betygsatt TripleTred bland de bästa av åretruntdäck. Dessa däck rekommenderades för dess våt och torr dragkraft, såväl som deras långa slitbanans livslängd. Nackdelar ingår högre kostnad och minimal effekt på isiga vägar - Michelin Primacy MXV4:. Även att få lite blandade recensioner för våt väghållning, fick dessa däck en av de bästa poängen inom prestanda all-season däck. Förutom att ha en topp statlig rating för slitbaneförslitning erbjuder Primacy MXV4 en 60.000-mil slitbaneförslitning garanti - Yokohama Avid TRZ:. Avid TRZ däck har fått höga betyg från en mängd olika platser konsument omdöme. Bland deras främsta säljargument är höga vattenplaning motstånd, överkomliga priser och bra grepp. Dessutom Avid däck kommer med en 80.000-mil garanti. På nedsidan, vissa användare tycker att däcken slits snabbt. Prestanda på isiga förhållanden är inte överlägsen. Addera vinterdäck
däck

Snö, dubbdäck och annat, är idealiska för regioner där snöiga, isiga förhållanden är vardagsmat. De är i allmänhet inte rekommenderas för områden där snö och is är enstaka händelser, som dubbar kan orsaka skador på vägarna. Några av de topprankade vinterdäck inkluderar:

- Michelin X-Ice Xi2: Experter som har testat X-Ice Xi2 däck rangordna dem som överlägsen för hantering på både is och snö. En annan viktig egenskap är däckens låga rullmotstånd, vilket ger bättre gas körsträcka. I vissa våt väg tester, dock tenderade dessa däck till sjöflygplan mer än andra vinterdäck - General Altimax Arctic:. När testas mot Michelin X-Ice Xi2 var Altimax Arctic däcken nästan lika kapabel i isförhållanden körs. De befanns vara lika för hantering i snöförhållanden och faktiskt fick högre poäng för hantering i våta förhållanden. Det lägre priset gör dem ett bättre val ur ekonomisk synvinkel.
Ultra High Performance All-Season

Denna typ av däck är i en kategori alla dess eget. Amerika är utan tvekan en av de mest bil-besatt nationer i världen. De med högpresterande fordon vanligtvis inte vill förlora ånga genom däck. För dessa individer är det bästa alternativet att välja toppresterande all-season däck som kommer att erbjuda skydd genom alla väderförhållanden. Extremt isiga och snöiga förhållanden är fortfarande undantag till denna regel. Top-klassade däck i denna kategori är:

- Michelin Pilot Sport A /S Plus: Dessa däck är rotade i Pilot Sport sommar design, med tillsats av gummiblandningar att tillhandahålla hantering i varierande väderförhållanden. Vattenplaning minimeras med Pilot Sport A /S Plus, och attraktionen är slät. Däcken även erbjuda anständiga snö dragkraft, men inte jämförbart med specialiserade vinterdäck. Med ett beräknat pris på $ 269, är priset den största nackdelen när man väljer dessa däck - Toyo Proxes 4:. Dessa däck är en variant av den populära och prisvärda Toyo Proxes prestanda serien. Hemligheten till variabeln Traction ligger i den specialiserade "w groove" mönster som effektivt leder bort vatten från kontaktytan. Medan tillförlitliga i de flesta väder, snö och is hantering är inte en av sina starka sidor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98077.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.