Hur man sätter på större däck

Ta din bil eller lastbil till nästa nivå och uppgradera dina däck. Förutom att förbättra utsidan av din bil eller lastbil, större däck också förbättra prestandan genom att ge din bil ett bättre grepp på vägen. Vid val och installation av nya däck, använda lager däck till din bil. De lager däck kommer att hjälpa dig göra det bästa köpet för ditt fordon i förhållande till storleken och stilen på de uppgraderade däck. Nya hjul kanske inte nödvändigt, eftersom lager hjul kan rymma uppgraderade däck. Saker du behöver
Mätning av stock fälgar och däck
Mätning av nya fälgar och däck
muttrarna och bultar
Fyrvägs skiftnyckel
Jack
Visa fler instruktioner
1

Forskning leverantörer. Fylla i en online-sökning för att hitta leverantörer och facktidskrifter presenterar större däck. Bekanta dig med de mest populära märkena som presenteras i tidningar innan du väljer nya däck.
2

Hämta mätningarna av beståndet däck tillverkaren ingår när bilen inhandlades först. Se bruksanvisningen för din specifika modell. Använd måtten för att guida dig i ditt däck köp.
3

Använd domkraften för att lyfta däcken från marken något.
4

bort muttrarna och bultar med en fyrvägs skiftnyckel för att börja installera de nya däcken.
5

Kontrollera passningen av de uppdaterade däcken på hjulen på fordonet. Om det behövs, använd en centrering ring för att säkerställa passform.
6

Montera muttrarna och bultarna utan hjulet för att kontrollera att de muttrarna och bultarna som medföljer de uppdaterade hjul och däck match.

7

Montera hjulet genom att trä klackarna med fingrarna. Inte vridmoment inte hjulet i det här steget.
8

Vrid varje hjul, vilket gör att den yttre kanten av skivbromscaliper inte vidrör röra insidan fälgen och att bromsoket inte gör kontakt med baksidan av hjulet.
9

Vridmoment hjulet klackarna till de rekommenderade specifikationerna. Använd fyrvägs-nyckel för att dra åt hjulen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98222.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.