Hur du köper däck på grundval av enhetliga däckkvaliteten Grading

Uniform Tire kvalitetsklass testning ( UTQG ) infördes av Förenta staternas federala regeringen att bidra till normer för trafiksäkerhet . Denna klass tester mäter slitbaneslitage , dragkraft och temperatur prestanda . Du kan använda en enhetlig klassificering däckkvaliteten att hitta de säkraste kvalitet däck till din bil och göra din del för att hålla din familj säker på vägen . Instruktioner
1

utseende för graderingen på däcksidan eller på en etikett, byte däck för personbilar . Däck kvalitetsklasser krävs för alla däck personbil, med undantag av djup slitbana däck , vinterdäck , reservdelar och däck med fälgens nominella diameter mindre än 12 inches .
2

Leta efter ett nummer över 100 för slitbanan slitage . De Slitagevarnarna poäng är proportionella , så att högre poäng , desto bättre slitbanan skulle bära i förhållande till ett lägre skårad däck .
3

Leta efter en låg brev klass för traction poäng . Traction är poängsätts från AA till C. De möjliga poäng är AA , A , B och C , med AA är den bästa poängen .
4

Leta efter en lägre brev klass för tjog temperaturer . Temperatur prestanda görs från A till C. De möjliga poäng är A , B och C , med A representerar den bästa prestanda i extrema temperaturer .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98011.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.