Hur Jämför Garantier Tire slitbaneförslitning

Vid köp av nya däck till din bil, kan du välja att jämföra treadware garantier. Dessa garantier täcker konsumenten om däcken slits ut innan garantitiden löper ut, förutsatt att konsumenten tog väl hand om däcken. Instruktioner
en

Vet att specifika körsträcka treadware garantier täcker däcket för ett visst antal miles. Om dina däck slits ut, vilket betyder att mönsterdjupet är mindre än 2/32 tum av den återstående mönsterdjupet kommer tillverkaren betalar en del av kostnaden för en ny uppsättning däck. Detta förutsätter att du kan bevisa att du är ordentligt underhållna däcken. Det belopp som tillverkaren kommer att diskontera de nya däcken kommer att bero på hur många miles kvar i din garanti.
2

Förstå skillnaden mellan särskilda garantier körsträcka treadware och livstids garanti treadware. Med en livstid treadware garanti, är det tillverkaren säger att däcken ska hålla en viss tid, t.ex. 3 år, snarare än en mängd miles. Återigen, måste du ta hand om dina däck, och om dina däck inte slits ut innan garantitiden är slut, kommer tillverkaren påföras mängden din rabatt baserat på hur lång tid som återstår.
3

Inse att för tillverkaren att anse att dina däck är slitna, måste mönsterdjupet vara mindre än 2/32 tum eller ner till Treadwear indikatorerna. Om så är fallet, då däcken är inte säker, speciellt om du ska köra i farliga förhållanden såsom regn, is eller snö. Om du planerar att köra i sådana förhållanden, bör du byta dina däck innan de uppgå till knappt 4/32 tum av den återstående mönsterdjupet. Om du köper däck med den längsta garanti som tillverkaren erbjuder, då du får ett däck som tillverkaren anser en hög kvalitet däck som inte slits mycket snabbt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98009.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.