Hur du köper Goodyear Tires

Goodyear är ett av de mest betrodda varumärken av däck tillverkare på marknaden och är känd för att skapa kvalitet. Däck är en mycket viktig del för att hålla bilen i trim samt att hålla dig själv och dina passagerare säkert. Det är därför det är viktigt att se till att du får rätt typ av Goodyear däck till din bil. Instruktioner
1

Besök en lokal däck butik, återförsäljare eller mekaniker butik som säljer Goodyear däck. Du kommer förmodligen vill ringa runt först för att se till att butiken bär Goodyear varumärke innan du tar bilen för att få nya däck.
2

reda vilken storlek du behöver dina Goodyear däck vara för att väl passa på din bil. Du kan hitta storleken på ditt däck genom att titta på däcksidan. Det kommer att finnas ett serienummer finns på däcksidan som du måste ge till mekaniker. Addera 3

Bestäm vilken typ av last intervall dina däck kommer att vara. Belastningen intervall är oftast bokstaven som finns på dina däck. För att få rätt Goodyear däck måste du kontrollera att de är kapabla att bära tyngden av bilen ordentligt.
4

Hitta din däckets hastighetsklass. Hastigheten Betyget kommer att berätta om hur fort du kan åka i bilen innan däcket når sin maximala stress och blåser. Bokstäverna är vanligtvis Q, R, S, T, H, V och ZR. Kontrollera att Goodyear däck du köper har samma hastigheter som din nuvarande däck för en säker resa.
5

Undersök Goodyear-däck för att hitta en uppsättning däck som har en utmärkt treadware klass. Ju högre klass desto tjockare däcket blir och vanligtvis längre tid kommer att pågå.
6

betalar för din Goodyear-däck och har mekanikerna byta dina däck för dig.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98033.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.