Hur man försäkra bildäck

Fordon är inte enbart för transporter längre. Nu , människor skräddarsy sina fordon för att passa sina egna stilar , och ibland som inkluderar nya däck och hjul . Dessa är dyra tillägg , och de bör skyddas . Men när det oväntade händer , kan du vara tacksamma om du har försäkring . Instruktioner
1

fråga återförsäljaren. Bilhandlare är de människor som oftast säljer däck försäkring . Det är alltför vanligt att en rutinmässig enhet att förvandlas till en mardröm på grund av en blåst däck . Däck försäkring täcker däck och fälg skador som hände på vägen . Det inte bara täcker gropar , men även skador från skräp i vägen såsom trä eller spik .
2

titta in i en väg fara politik . Detta har samma typ av täckning som däck försäkring , men det är tillgängligt på fler platser .
3

Ta lite pengar och placera den i ett räntebärande konto för att betala för försäkring . Du vill spara tillräckligt med pengar som du kan byta ut däcken och hjulen om du skulle behöva .
4

Kontrollera din nuvarande försäkring för att se vad den omfattar . Det är möjligt att din nuvarande politiken redan täcker stöld , förstörelse av egendom , liksom vissa faror väg . Andra nödvändigheter , såsom ett fordon förskjutning från att slå en jättegryta , får inte omfattas inte . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98000.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.