Hur du köper självuppblåsande Däck

självuppblåsande däck är en revolutionerande uppfinning som tillåter bilen att justera däcktrycket enligt terrängen. Säkerställa rätt däcktryck säkerställer bästa prestanda och högsta säkerhet i ett visst tillstånd. Självuppblåsande däck är inte lätt tillgänglig för alla typer av fordon, men växer marknaden. Om du funderar på att köpa självuppblåsande däck till din bil, finns det några saker du bör tänka på först. Instruktioner
1

Bestäm huruvida självuppblåsande däck är tillgängliga för din bil. Om du kör ett militärt fordon eller en stor kommersiell lastbil, är chansen att du kan ha en självuppblåsande däck installerat. Om en central självuppblåsande däcksystemet är redan installerat i din bil, bör det finnas kontroller och bildskärmar på instrumentpanelen som låter dig justera däcktrycket under körning.
2

Välj däck gjorda av samma tillverkaren som din centrala självuppblåsande däcksystemet eller ditt fordon för att säkerställa kompatibilitet och funktion. Aldrig byta stil eller märke av däck utan att först konsultera tillverkaren av fordonets självuppblåsande däcksystemet.
3

Välj rätt däck för dina behov. Oavsett om du är på väg för långa timmar i din semi-truck och vill ha en standard radialdäck eller du skuttade genom leran i hummer och skulle vilja ha en slitbana speciellt utformad för träsken, det är den perfekta självuppblåsande däck för dina behov.
4

Köp fem självuppblåsande däck i händelse av en större blow-out. Självuppblåsande däck systemen inte stöder vanliga reservdelar, så du måste hålla ett extra fullstora däck i bilen hela tiden. Många däcktillverkare som erbjuder däck kompatibla med självuppblåsande däck system ger också full storlek reservdäck fästen för din bil samt reparationssatser, förändrade kit och hjulbalansering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98003.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.