Hur du köper Stora Däck

Om du vill förvandla din genomsnittliga pickup till ett monster truck, är det första stället att börja med överdimensionerade däck. De hjälper din prestation lastbil vinna och få det att verka större. Följ dessa steg för att lära dig att köpa överdimensionerade däck. Instruktioner
1

Mät dina fender brunnar på din bil innan du köper överdimensionerade däck. Vissa överdimensionerade däck bara inte passar. Detta kan bestämmas i förväg sparar dig från att göra en tur-och returresa. Trimma dina hjulhus om du vill köpa överdimensionerade däck som bilen inte annars skulle rymma
2

. Du kan göra det själv eller anlita en professionell.
3

Bestäm om du vill ha motorväg eller off-road däck. Off-road däck fungerar bra på motorvägen men aldrig använda motorvägen däck off-road som du riskerar att fastna. Det finns en väsentlig skillnad i kostnad mellan dessa två överdimensionerade däck.
4

Köp överdimensionerade däck en seriös återförsäljare. Se till överdimensionerade däck är inte så stora att de äventyrar säkerheten för ditt fordon. Fråga om en garanti.
5

Ordna för installation av de överdimensionerade däcken på din bil. Detta kräver speciella maskiner och bör inte försökt på egen hand.
6

Köp ett extra överdimensionerade däck. En genomsnittlig reservdelar kommer inte att fungera på din bil på grund av höjden på överdimensionerade däck. Du kan hålla däcket tömd för utrymme bevarande och bär längs en liten kompressor för att blåsa upp däcket om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98002.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.