Hur man se hur en bil ser med olika hjul

Om du vill förbättra utseendet på din bil lätt, byta hjulen är ett bra alternativ. Hjul kan göra eller bryta utseendet på din bil. Att sätta på en uppsättning av hög kvalitet fälgar kan göra en bil stå ut från andra vehicles.You kan ändra fälgar när du vill utan att behöva oroa sig för resten av bilen. Instruktioner
1

Gå till hemsidan under avsnittet Referenser och använda den medföljande programvaran för att se olika hjul på olika bilar. Hitta den nedrullningsbara menyn längst upp till höger på webbplatsen. Välj det fordon du är intresserad av att sätta nya hjul på.
2

Gå till hjulen du är intresserad av och visa dem på bilen. Klicka på den orangea knappen, heter Se på bilen, som visas till höger om ratten. Om de inte är vad du vill ha, välj ett annat hjul och visa dem på bilen (det finns många hjul att välja mellan som har både krom-och aluminiumfälgar).
3

Notera priset och storleken på hjulet anges på varje hjul profil du vill på din bil stil.
4

Skicka ett mail till webbplatsen om du inte kan visa en viss typ av hjul på din bil typ. Detta kommer att förmå webbplats att ladda de nödvändiga bilderna som behövs för att visa bilen och hjulet förhandsvisning som du behöver för dig själv och framtida kunder.
5

Köp hjulen från hemsidan eller ta viss storlek och modell av hjulet du din lokala däck butik och beställa dem där. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98037.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.