Hur man gör med gummidäck

Även gummi är en mycket användbar produkt som kan återvinnas, bortskaffande av däck är oftast inte så lätt. Till skillnad från de flesta produkter som kan förstöras genom att helt enkelt lägga dem i soporna, är chanserna för en sopbil med dina däck obefintliga. Den goda nyheten är att du oftast kan hitta ett sätt att bli av däck, eller sätta dem till annan användning, med lite envishet eller fantasi. Instruktioner
1

Ta dina däck till ett företag som säljer begagnade däck. Det kan köpa ett däck som inte har drabbats punkteras och har fortfarande några slitbanan. Vissa företag kommer också att ta dina däck om du köper nya.
2

Gå till en lokal återvinningsstation. Många av dem kommer att ta produkter gjorda av gummi.
3

Prata med din lokala garage och ta reda på hur det gör sig av däck. Ägaren kan berätta hur hans företag avyttrar däck eller han kan ta dem bort dina händer för ett minimalt pris.
4

Använd dina däck för att skapa en gunga, eller använda dem för landskapsplanering ändamål såsom en gräns för en trädgård. Tekniskt inte avyttra däcken, men du kan sätta dem till god användning med lite kreativitet.
5

Kontakta vägen uppdelningen av din lokala regeringen att se om de kommer att ta det däcken. Gummi kan brytas ned för andra användningsområden såsom bränsle eller bitumen för vägar. Ta dina däck till ett gummi-konvertering anläggning i ditt område
6

. Dessa växter återvinna däck och konvertera dem för andra ändamål.
7

Kontakta din kommun och fråga om det kommer att ta ett begränsat antal däck bort dina händer som en tjänst till en skattebetalare.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98121.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.