Hur du köper White Wall däck

Om du vill göra din bil ser het, då du måste lura ut det. Och för vissa bilar, innebär att vita väggen däck. Här är några tips på var man kan köpa vita väggar. Instruktioner
1

Gå till fordonsindustrin butiker som Kragen, Pep Boys eller bara däck. Dessa killar är specialiserade på däck för varje märke och modell inklusive vit vägg däck. Vanligtvis om du köper en ny uppsättning, får du också ett incitament, t.ex. "4th däck gratis" eller "gratis däckrotation för livet." Nya däck brukar komma med ett mönsterdjup garanti.
2

Granska online-auktion webbplatser för fina vita väggen däck. Du kommer att upptäcka att eBay Motors har byggt en spektakulär affär med många delar, tillbehör och bilar till salu. Tricket med att köpa däck är att se till att du är inom köravstånd titta på dem. Annars kommer fraktkostnaden äter upp de besparingar. Sök lokalt inom det avstånd du är villig att köra innan köpet.
3

Besök soptipp. Även om det låter mindre än tilltalande, har soptippen skapat en marknad för papperskorgen. Saker som däck och andra reservdelar har ett restvärde. Ring i förväg för att se kolla inventeringen för vit vägg däck. Fördelen till soptippen är att du också kan byteshandel med dem, eftersom det inte finns någon riktig fast pris.
4

Kolla in sidorna gemenskap webbplats som craigslist.com. Människor är alltid att sälja saker såsom vit vägg däck. Du kan granska webbplatsen eller placera en annons för att locka säljare. Detta är ett utmärkt sätt att få de vita väggarna för pennies på dollarn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/97999.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.