Däckvulsten Verktyg

Det mest effektiva sättet för att placera en däckets vulst är att använda ett pneumatiskt däck växlare, men du kan göra detta hemma med hjälp av ett par olika billiga verktyg. Även om det tar mer fysisk arbetskraft, kommer du att undvika att vänta i långa rader på din lokala däckverkstad och spara pengar också. Gummiklubba

Som du blåsa upp däcket, du kommer att vilja träffa sidoväggen med en gummiklubba. Detta kommer att flytta vulsten på plats. Såvida däcket fylls med luft, kommer att slå den med klubban ingen roll. Använd inte händerna för att skjuta eller dra däckvulsten i läge tills den börjar att hålla luften, du vill inte fastna med fingrarna mellan däcket och fälgen när pärlan packningar
. Air Compressor

En kompressor används för att fylla däcket med luft som kommer sätet pärlan. Se till att inte fylla däcket förbi sin reglerat tryck samtidigt sitta pärlan. Detta kan göra att däcket att explodera. Dessutom kommer fylla ett däck med för mycket luft resultera i ojämn slitagevarnare, vilket gör däcket ineffektiv över tiden.
Smörj Brush

En mättad tvål borste hjälper vulsten glida i läge. Borsten bör smörjas med en tvålvattenlösning. Dish diskmedel är verksamt och minskar friktionen mellan vulsten av däcket och fälgen. När däcket är på fälgen, bör du kunna täta pärlan genom att blåsa upp däcket med luft. Du vet att detta har hänt eftersom du kommer att höra ett distinkt "pop" som uppstår när däcket sitter på fälgen.
Bräckjärn

pry bar används för att initialt bryta däckets vulst. Placera spett mellan lufttomt däck och fälg och bänd nedåt. För att undvika repor och dinging fälgen, placera en gummi kvarter mellan fälgen och spett. Efter den övre sidan av däcket är otätad, lyft upp däcket, vilket innebär att botten av däcket till toppen av fälgen. Placera sedan bändjärn mellan fälgen och däcket och bänd upp. Detta kommer att kunna ta bort däcket från fälgen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98229.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.