Hur man ska värdera Bridgestone Vinterdäck

med bra vinterdäck kan ge din bil med välbehövlig extra grepp och bromsförmåga i hårdare vintern körförhållanden. Bridgestones Blizzak vinterdäck linje är utformad för att göra just detta med gummi som kommer att stanna följsam även vid temperaturer under noll temperaturer, vilket gör att däcken att bita i snön och isen bättre. Det finns några saker du bör titta efter när du väljer din nya Bridgestone vinterdäck för att se till att du får vad du betalar för. Instruktioner
1

Inspektera däck som helhet och iaktta dess skick. Om du köper nya vinterdäck, bör de vara rena och i perfekt skick.
2

Inspektera trappstegen. Slitbanan på nya däck ska vara jämn och uttalad. Leta efter något som fastnat i slitbanan som kan tyda på tidigare användning.
3

Hitta en kod som börjar med bokstäverna "Dot" på däcksidan. De fyra sista siffrorna i koden ange datum däcket tillverkades. Till exempel, "1509" skulle vara den 15: e veckan av 2009. Inte köpa ett däck som tillverkades mer än ett eller två år tidigare.
4

Inspektera sidoväggen för ett berg eller snöflinga symbol. Detta betyder att däcket passerade en bransch test för vinterdäck. Ett "M & S"-symbolen, som anger "lera och snö," är inte samma sak och tyder inte på att det passerade ett test vinter däck.
5

Observera den rätta slitbanan riktning på sidoväggen och se till att däcken är korrekt installerade. Bridgestones vinterdäck har riktade slitbanan och måste installeras i rätt riktning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98245.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.