Hur ta reda på om du har Rare Rims

Fälgar är metalliska cylindrar som stödjer hjulen på en bil. Medan de är en viktig del av alla bil, många människor väljer att uppgradera dem till dekorativa fälgar som är flashier eller tillverkade av dyrare material som krom. Fälgar har blivit en lukrativ verksamhet i auto-anpassning industrin och vissa fälg modeller är sällsynta och svåra att hitta. Ta reda på om du har sällsynta fälgar kräver en del forskning från flera källor. Saker du behöver
Kamera
penna och block
Visa fler instruktioner
1

Besök en bil skräddarsy butik. De kommer ofta har anställda bekanta med olika fälg-modeller och de kan slå upp din specifika fälgar i en prissättning guide för att ge dig en uppfattning om både prissättning och hur svårt det fälgar är att hitta.
2

Titta i auto tidningar som specialiserat sig på att skräddarsy eftersom de ofta har information om olika fälg modeller och mönster.
3

Kör din bil till en auto show. Du kommer att kunna möta olika auto specialister som kunde berätta hur sällsynt dina fälgar. Ta bilder av dina fälgar och skriva ner vilken typ och modellnummer i förväg så att du kan prata med experter även när bilen är inte runt för dem att titta på.
4

Kontakta det företag som tillverkade dina fälgar om du har den informationen. De kommer att ha uppgifter om hur många av en viss fälgmodell är i existens. Lexani, König, Sprewell och Weld är alla välkända fälg tillverkare som kunde ha användbar information för dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97792.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.