Hur man installerar Springs på en Toyota Yaris

Toyota Yaris är den minsta bilen säljs av Toyota på den nordamerikanska marknaden. Den var avsedd primärt för att sälja i tredje världens marknader, men Toyota tog det över till Amerika för att sälja till yngre kunder. Däremot har den stora används bilmarknaden i USA dämpade stor del deras försäljning. Toyota Yaris använder indpendent fjädring fram och torision balk suspenion i baksätet. Fjädrarna i den främre kan gå dåligt över tiden och måste ersättas. Saker du behöver
Bil jack
stödbenet
ersätter fjädrar
Däck järn
Wrench in
Vise
Visa fler instruktioner
1

Park Toyota Yaris någonstans platt, som ett garage eller uppfart. Sätt bilen i parken och engagera nödbromsen. Palla upp de två främre hörnen av Yaris och skjut in jack står bakom varje framhjul väl. Ta framhjulen av med ett däck järn och placera hjulen åt sidan.
2

Unbolt nedre två bultar av den främre fjäderbenet från toppen av styrspindeln. Sedan unbolt de bästa två bultar från toppen av stöttan. Dra staget ut och sedan lägga ner det framför dig. Använd ett skruvstycke för att komprimera fjädern så att den inte expanderar. Unbolt övre fjädern locket från fjäderbenet och skjut sedan staget ut ur den gamla fjädern. Tryck ihop den nya fjädern med vice, skjut i staget, och sätt tillbaka den övre fjädern locket på staget. Upprepa proceduren på den andra sidan.
3

Bolt däcken igen och sänka Yaris ner från stöttorna. Slå sedan på och ta det för en provtur. De nya fjädrarna bör ge en styvare rida än tidigare, men det borde inte vara obehagligt att köra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96474.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.