Felsökning Stöldskydd på en 1999 Ford Mustang

Ford Mustang är ofta känd för sin muskel, snabbhet och blixt, men det finns också en del av samma standardverktyg som de flesta Ford bilar. Med 1999 modeller av Mustang, tillåter stöldskydd system du styra dina alarm, dörrlås och trunk release, alla med att trycka på några knappar. Om den slutar fungera, kan du felsöka systemet på bara några minuter. Saker du behöver
Spårskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Ta fallet med din fjärrkontroll för att komma åt batteriet under. Du kan fästa fallet öppnar med ett platt blad, och lokalisera positionen för aktuell batterinivå. Antingen justerar batteriet i dess rätta plats, eller ersätta det med ett nytt batteri om det behövs.
2

Life panelerna runt instrumentpanelen och rattstången att exponera stöldskydd modulsystem undertill. Se till att alla kablar är ordentligt anslutna till systemet, och se till att det finns en vajer kopplad till bilens positiva batteripolen.
3

Ange din bil med fjärrkontrollen och nyckel, och sätt in nyckeln i tändningen.
4

Vrid nyckeln till "Kör" och sedan tillbaka till "Off" åtta gånger på 10 sekunder, och vänta på att dörren låses automatiskt klickar.

5

Tryck och håll "Lock" eller "låsa upp"-knapparna på fjärrkontrollen och håll in knappen tills låsen klicka igen. Detta kommer RESYNC fjärrkontrollen till systemet och slutföra programmeringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86085.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.