Hur man installerar rubriker på en 2000 Mustang V6

Headers ansluta en fordonets avgassystem till motorns cylindrar och låta varm luft att strömma från varje cylinder i avgaserna, där det sedan utförs av fordonet efter att ha använts för förbränning. Tillåter luft att strömma från din motor friare ökar hästkrafter och vridmoment och minskar mottryck. Factory headers är relativt restriktiv för att hålla motor och hytt buller till ett minimum och till lägre utsläpp. Byta fabriken rubriker med eftermarknaden rubriker kommer att öka luftflödet, förbättra fordonets effekt och prestanda. Saker du behöver
13mm skiftnyckel
10mm skiftnyckel
skiftnyckeln
Hydraulisk lyft eller domkraft och pallbockar
Visa fler instruktioner
1

Koppla marken (svarta) kabeln från batteriet genom att lossa bulten som ansluter kabeln till batteriet och sedan flytta bort kabeln från batteriet.
2

bort 10mm bulten som håller oljestickan på plats genom att lossa den med en 10 mm skiftnyckel. Ta bort oljestickan från motorrummet.
3

bort några andra motorkomponenter som är belägna ovanför rubrikerna i motorrummet. Detta varierar beroende på modell av din Mustang. Komponenter som kan behöva tas bort är kall tilluft, O2 sensor pipe, och tändstift.
4

Lossa 13mm bultar som ansluter stock headers till motorn med en 13mm skiftnyckel. Det bör finnas sex stycken totalt.
5

Lyft bilen med en domkraft och pallbockar eller en hydraulisk hiss.
6

Lossa 13mm bultar som ansluter rubrikerna till avgaserna. Dessa skruvar sitter under Mustang. Det bör finnas två totalt.
7

Lyft rubriker upp och ut i motorrummet.
8

Rada upp nya rubriker med bulthålen på motorn där beståndet rubriker fästes. Anslut den nya rubriker med hjälp av 13mm bultar som höll lager headers på plats med hjälp av en 13 mm skiftnyckel.
9

Anslut nya rubriker till avgassystemet på undersidan av fordonet med hjälp av 13mm bultar som anslutna beståndet huvuden till avgassystemet.
10

Byt oljestickan och andra motorkomponenter som du tidigare tagit bort.
11

Sänk Mustang från hissen eller jack . Återanslut kabeln marken batteriet. Starta motorn och titta på instrumentbrädan för kontrollera motorn ljus. Om det belyses det kan finnas en lös anslutning eller en anpassning fråga. Om så är fallet, kontrollera alla dina kontakter, lossa och åter ansluta om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96235.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.