Hur man bygger en kall luftintag för en Dodge Neon

Dodge Neon var ett försök av Chrysler Corporation att införa en mindre, effektivare typ av bil i sitt sortiment. Både Dodge och Plymouth Neon infördes 1994 med några olika motor val, varav ingen drivit Neon över 200 hästkrafter. Om strömmen är vad du önskar, finns det några olika produkter som du kan installera för att ersätta de lager komponenterna. En av dessa produkter är det kallt luftintaget, som kan byggas för mycket mindre pengar än att köpa en pre-byggda. Saker du behöver Flighter Dodge /Plymouth Neon intag rör
2 slangklämmor
koniskt filter
gummigenomföring
Connection lederna
skruvmejsel
Visa fler instruktioner

1

Anslut kall slangen luftintaget tillsammans med lederna gummi anslutning och säkra dem till varandra med en platt skruvmejsel och slangklämmor.
2

Force en kon filtret på änden av tilloppsslangen. Den rätta änden av Dodge Neon intaget att filtret ska bifoga är rakare av de två sidorna. Använd en annan slangklämma för att fästa filtret på slangen.
3

Placera en gummigenomföring i en kopp varmt vatten för att lossa gummit lite innan du sätter in den i luftintaget sensor port . När du har det, använd en skruvmejsel för att se till att alla kanter har fastnat i hela vägen. Ditt intag är nu klar och du kan installera det på din Neon. Räkna med runt 7 extra hästar att komma ur den här uppgraderingen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85480.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.