Hur man installerar en Spyder kall luft intag

Spyder kallt luftintaget system är ett relativt billigt sätt att öka prestandan på din bil. I en vanlig intag är normala mängder varm luft från motorrummet matas in din motor. Dock suger en Spyder kall luft intag i större mängder kall luft från sidan av bilen, bort från de varma innanmäte ditt motorrum, och matar denna kalla luft in i motorn där det skapar mer kraftfull förbränning, vilket skapar en märkbar effektökning. Saker du behöver
skruvmejsel
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din bil och lokalisera enheten luftintag. Detta kommer att vara hård gummislang som leder från spjällhuset till den stora svarta luftintag rutan.
2

Koppla ur alla kabelnät eller andra slangar som är kopplade till intaget montera.

Billiga 3

Ta bort skruvarna som håller intaget rutan tillsammans och ta bort den övre delen av intaget rutan. Vissa intag boxar har metall lås istället för skruvar, bara dra på dessa spärrar att släppa dem
4

Använd en skruvmejsel för att lossa klämman som håller införningsanordningen till spjällhuset och ta bort införningsanordningen. .
5

Placera gummi kopplingen medföljer Spyder Cold Air Intake system via spjällhuset och fäst den på plats med hjälp av någon av de medföljande slangklämmorna.
6

Placera den nya intag enheten i spjällhuset och placera den på plats. Använd sedan en annan slangklämma för att fästa den på kopplingen.
7

in några kabelnät eller andra slangar i de områden som anges i den nya införningsanordningen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83440.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.