7.3 Powerstroke Tips

För ägare av Ford 7.3 lastbilar Powerstroke diesel, det finns ett antal tips för att öka bilens prestanda, förbättra gas körsträcka, och lägga stil på utsidan och insidan av fordonet. Vissa förbättringar av motorn är enkla och kan göras hemma, medan andra, som att uppgradera till en prestanda avgassystem, kommer sannolikt att kräva professionell installation. Prestanda Tips
p Om du funderar på att öka hästkrafter och vridmoment, det finns flera eftermarknaden uppgraderingar du kan göra till 7,3 Powerstroke. Ett alternativ är att uppgradera turbo aggregat för fordonet. BD-Power och banker både göra starkare turbos för 7,3 Powerstroke. Dessutom kan du uppgradera Modul Performance Control (PCM) eller lägga till en diesel-tuner. Dessa produkter styr bränsle-luft-blandningen i motorn och kan öka hästkrafter och vridmoment.
Fuel Tips Economy
p Om ditt mål är att förbättra bränsleekonomin av 7,3 Powerstroke, det finns flera alternativ samt. Uppgradering luftintaget av fordonet till en prestation kall-luft intag ökar motorns hästkrafter utan att använda mer bränsle. Detta leder till bättre bränsleekonomi. Dessutom kan du uppgradera avgassystemet och rubriker för att göra det möjligt för motorn att enkelt trycka ut avgaser. Detta väcker också hästkrafter och vridmoment utan att förbruka mer bränsle.
Visual Style
p Om du vill förbättra utseendet på Powerstroke fordonet, vissa inkluderar lägga avgassystem tips, mätare, extra belysning och högintensiva strålkastare. Polerat rostfritt stål avgassystem tips är ett billigt sätt att ge Powerstroke en mer aggressiv, prestanda look. Motorövervakningsfunktionen mätare på insidan av hytten ger lastbilen mer av en racerbil-liknande känsla. Slutligen kommer bara förbättrar strålkastarnas högintensiva lampor urladdningslampor, inklusive dem med en blåaktig ton, ger bilen en mer formidabel närvaro på vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95913.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.