GReddy Profec : Instruktionerna

En Greddy Profec är en boost regulator kopplad till motorn i en bil som deltar i street races . Det ökar hästkrafter genom att trycka extra luft i motorn . Luften byggs upp i insugningsröret och skapar en nivå av tryck som ger bilen en extra skjuts av makt . Booster såsom Greddy Profec använda elektronik för att styra mängden luft trycks in i motorn. Att veta hur man använder denna enhet är det viktigt att maximera resultatet av fordonet . Instruktioner
1

Set " Boost Mode" genom att trycka på " Set Boost " slå så det hoppar ut . Vrid ratten till önskad nivå , och låt det stanna på plats under två sekunder . Tryck ratten igen efter att du hör ett pip och gör en serie av fullgas körningar .
2

Välj en varning punkt så Profec kommer att meddela dig när laddtrycket överstiger denna punkt genom att trycka på " OTB Switch " och " Power " -knappen samtidigt så " Varning ning "visas på LED- skärmen . Tryck på " OTB Switch " tills önskad varning poäng . Lämna " OTB Switch " ensam i två sekunder , sedan lyssna efter en ljudsignal som indikerar att varningen punkten har ställts in .
3

Lås Profec inställningarna med hjälp av "Mode Security Lock . " Tryck på " OTB Switch " och "Power " -knappen i fem sekunder tills bokstäverna " LC " visas på LED- skärmen som visar att inställningarna är låsta .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87411.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.