Kobel Ground Effekter

Ground effekt kit har ändringar du kan göra på en bil som stänger utrymmet mellan bilen och vägen. Dessa modifieringar hålla luften från att gå under bilen för att förhindra "lyfta", så att bilen står stadigt på vägen, så att du kan gå snabbare säkrare. Kobel är tillverkaren som gjorde den top-of-the-line marken effekter kit, så dess namn har blivit synonymt med denna lösning. Alla kit kommer att dramatiskt minska clearance av ditt fordon, vilket gör det svårt att komma över trottoarkanter och orsakar problem med några ojämna gator. Både Kobel och McK har gått i konkurs, och marken effekter kit tillverkas inte längre, så det är omöjligt att finna stöd för dessa produkter. Glasfiber-Style Kit

Glasfiber mark-effekter kit är det billigaste, till lättaste och enklaste bryta --- de är också lättast att åtgärda. Liksom alla marken effekter kit, glasfiber kit består av flera våder, tillsammans med fästanordningar för att fästa dem till bilen. Dessa kit är svåra att installera, jobbet är bäst till proffs med både erfarenhet och utrustning för att lyfta upp bilen och arbeta under. Förutom att öka prestanda, marken effekter kit öka andrahandsvärdet på bilen, särskilt om köparen tycker marken effekt och vet hur svårt det kit är att installera. De glasfiber kit inte var tillverkade efter 1980-talets slut.


Plast-Style Kit De plast kit kom med en hel del fler delar än de andra kit och inte fungera lika bra --- de inte tillverkats efter slutet av 1990. De plast kit är dock gynnas av samlare --- särskilt Kobel Predator-serien. Liksom alla kit, måste du beställa en annan sats för varje märke, modell och årsmodell på bilen. Om du får ett kit som inte matchar din bil exakt, kommer det inte att fungera. Varje sats är olika, men det i princip består av paneler som omger bilen och tillsluta utrymmet under bilen, luften leds runt bilen i stället. När Kobel bolaget säljs ut till MCK Plastics i San Antonio, upphörde det att tillverka både glasfiber-och plast-stil kit.
Uretan-Style Kit
< p> uretan-stil kit är svårast att skada, men de är också det svåraste att fixa --- några mekaniker kommer inte röra dem. Du kanske måste använda två mekaniker att göra vissa reparationer: karosseri specialist och en professionell Customizer för marken effekter panelerna. Uretan är samma material som gummi delen av stötfångare är tillverkad av, så det är en mycket mer robust än de andra typer av byggsatser. Det består också av ett omslutande framst, en omslutande bakstycke och två sidopaneler --- mycket enklare än de andra kit.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95575.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.