Hur man korrekt installera Coilovers på en Civic

Coilovers är en del av en justerbar fjädring inställning som möjliggör att fordonets höjd lätt kan kontrolleras. Coilovers tillåter vanligtvis styvhet suspension som skall justeras, liksom. Detta är en vanlig uppgradering till Honda Civic, som är en mycket populär bil för att modifiera och trimma. Installera Coilovers liknar installera nya chocker och fjädrar, installationen kan göras genom en amatör mekaniker med rätt verktyg. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Allen skiftnycklar
Fjäderkompressor
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner

1

Se till att bilen är parkerad på en plan yta. Lossa muttrarna på hjulen. Lyft bilen med en domkraft och sänka den på pallbockar i alla fyra hörnen. Ta bort muttrarna och hjulen.
2

Öppna huven. Vid basen av vindrutan, lokalisera plast paneler som döljer de övre strut mounts. Bänd panelerna bort från klipp med en skruvmejsel. Addera 3

Lossa de tre små bultar med en socket. Ta bort ABS linje från stagenheten (i hjulhuset) genom att dra den från konsolen att den är monterad i. Gör samma sak för bromsledningen.
4

bort den övre bulten som bultar den nedre delen av stagenheten till suspensionen, med hjälp av ett uttag. Du kan behöva hålla muttern med en öppen nyckel medan du lossar bulten. Vrid stagenhet lite för att få tillgång till den nedre bulten, ta sedan bort det. Innan du drar åt bultarna ut, placera en plattform under navaggregatet att stödja det när stagenheten avlägsnas.
5

Dra stagenheten bort från hjulet väl. Ta den övre strut montera muttrar som ligger runt den stora centrum muttern. Ta stagenheten från hjulet väl, se till att den inte fastnar i några kablar eller linjer som du drar ut den.
6

Placera fjädern kompressorn på våren, så att hakarna är på motsatta sidor. Jämnt komprimera fjädern tills spänningen är lättad. Avlägsna toppsträvan bult med en hylsa eller öppen nyckel. Lossa fjädern kompressorn och ta bort den från våren.
7

Ta bort den övre strut montera från toppen av stagenheten. Placera den övre hatten på nya coilovers. (Om du köpte coilovers som är redo att skruva in, kan du hoppa komprimera fjädern och ta bort den gamla övre strut montera.) I hjulet
8

Skjut coilover montering, väl så att dubbarna på den övre änden glida igenom hålen i chock tornet. Dra åt de övre monteringsmuttrarna. Montera de nedre skruvarna och muttrarna som håller enheten på upphängning. Anslut ABS linjen och bromsledningen till coilover montering. Upprepa ovanstående steg för den andra sidan av bilen.
9

försiktigt bända bromsledningen ur fästet på staganordningen med en platt skruvmejsel. Unbolt fästet bromsledningen från den punkt där det bultar till hjulet väl. Dra ABS linje ut ur sitt fäste.
10

Lossa nedre bulten camber arm som fäster den nedre änden av chocken till suspensionen. Placera en plattform under navaggregatet, så att det inte faller när chocken avlägsnas.
11

Öppna bagageluckan. Dra stammen foder tillbaka, så att du kan komma åt den övre chock montering mutter. Ta bort muttern, ta sedan bort chock och beståndet våren.
12

Installera den nya chock som följde med coilover kit och dra åt den övre fästskruven. Installera den nya coilover fjäder i stället för lager våren. Sätt tillbaka camber bulten till suspensionen. Montera bulten som håller den nedre änden av chock för upphängning och dra åt den.
13

Återkoppla slutet länken till krängningshämmaren och dra åt skruvarna. Återanslut ABS linjen. Skruva tillbaka bromsfästet till hjulhuset. Upprepa ovanstående steg för den andra sidan av bilen. Sätt tillbaka hjulen på alla fyra hörn och sänka bilen utanför domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95449.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.