Hur du justerar höjd Brake Pedal i en Toyota Camry

Under 2002 började Toyota med bromspedaler tillverka en Camry som justeras framåt när det behövs. Du trycker bara på en knapp för att få det att hända. För en Toyota Camry gjord före 2002, kan du justera pedalerna själv genom att följa dessa steg. Saker du behöver
Märkning penna eller nagellack
Två 17-mm skiftnycklar
10-mm skiftnyckel
Tänger
Visa fler instruktioner
1

Leta bromsen oket under instrumentbrädan, precis ovanför bromspedalen och över till sidan.
2

Följ pedalen uppåt till den punkt där den fäster tryckstången. Placera en prick på tryckstången med en märkning penna eller nagellack. Notera läget av punkten för att hålla stången vänd åt rätt håll. Håll ett öga på detta under jobbet och kolla igen när du är färdig.
3

Släpp tryckstången låsmuttrarna med en 17-mm skiftnyckel. Tryckstången ska inte vända. Om den gör det, slå på den igen så att markeringen är framför dig. Du kan behöva använda en skiftnyckel för att hålla konsolen och en annan för att bryta loss muttern.
4

Ta tag i tryckstången med en tång. Vrid tills du har lossat muttrarna. Vrid tryckstången runt, med hjälp av en 10-mm nyckel för att förlänga eller förkorta pedal höjd. Bromspedalen behöver inte anpassa sig till den fulla höjden av gasspjället.
5

Lämna minst 3 mm (mindre än 1/4 tum) avstånd från bromsen stannar till bromspedalen. Pedalen stannar automatiskt vid gummigenomföringen placerad på sin väg mot fästet. Detta avstånd gör bromspedalen för att dra tryckstången tillbaka hela vägen. När detta händer, bromsservon ska kunna fungera korrekt.
6

Dra åt låsmuttern. Justera bromsljuskontakten, om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82930.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.