Hur man kan förbättra Hästkrafter & Gas Mätarställning

Alltför ofta verkar det för att öka din bränsleekonomi du måste offra överdrivna mängder hästkrafter. Med några ändringar är dock behöver detta inte vara fallet. Även om du inte kommer att kunna förvandla din genomsnittliga, familj sedan i en rasande sportbil klarar av 45 miles per gallon, kan du hantera en liten skjuts i hästkrafter och fortfarande eek ut några mer mpg-talet. Allt som krävs är lite extra pengar, och om du är mekaniskt benägna, att en fri dag montera delarna. Instruktioner
1

Installera en prestanda chip /modul för ditt fordon. De flesta moduler kräver endast en enkel plug `n play installation, även om specifika instruktioner för ditt fordon kommer att förses med den delen. Modulen justerar automatiskt motorns styrenhet, eller elektriska kontrollenheten. Dessa justeringar påverkar ditt fordons stock inställningarna och låta din motor att köra mer effektivt. Detta, i sin tur, skapar en ökad kraft och bränsle körsträcka.
2

Byt bilens lager avgaserna med ett prestationsbaserat avgassystemet. Tillverkarens avgaser är smal och har många kurvor. Båda dessa egenskaper bidrar till lägre gas körsträcka och råna din motor av makt. En föreställning avgassystemet är bredare och rakare, vilket gör att avgaserna skall utvisas effektivare och lägger mindre belastning på motorn. Med motorn mer fritt, får du extra hästkrafter och bränsleekonomi.
3

Avinstallera ditt gamla system luftintag. Liknar avgassystemet, är du slut luftintaget sannolikt alltför snävt och därmed stryper flödet av kvalitet luft till din motor. Installera ett prestationsbaserat system för luftintag. Det nya systemet är utformat för att öka mängden kallare luft tillgänglig till motorn. Det uppsving i kall lufttillförsel kommer att underlätta förbränningen av din motor, som mer kall luft innebär mer syre. Med motorn igång smidigare, kommer du att märka större gasrespons, hästkrafter och bränsleeffektivitet.
4

slänga bort ditt filter lager luft och ersätta den med en prestanda luftfilter. Beståndet Filtret är tillverkat av papper, som täpper lätt och blockerar luft från att komma till din motor. En Sportluftfilter använder en design som fångar smuts bättre och tillåter en större volym luft att passera igenom. Återigen, att detta översätter mer ren luft är tillgänglig till motorn samt mer hästkrafter och gas körsträcka. En annan fördel med prestanda filter är att de kan användas om och om igen, till skillnad från din disponibla lager filter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95286.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.