Hur man installerar en lyftanordning på en JK-serie Jeep

Jeep Wrangler är känt för att vara en exceptionell terrängfordon. JK-modellen infördes 2007 för att ersätta den TJ modellen. Den Wrangler JK erbjuds i en tvådörrars eller fyrdörrars modell. Antingen modellen presterar exceptionellt bra off-road. Men om du vill installera större däck, måste du installera en hiss kit. Eftermarknad företag erbjuder lift kit som varierar i olika storlekar och kan köpas från någon off-road lager. Saker du behöver
Lug nut skiftnyckel
hydraulisk domkraft
Jack står (2) katalog Ratchet
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1 < p> Lossa muttrarna på de två framhjulen med en klack skiftnyckel.
2

Placera en domkraft under axeln nära ett av däcken. Lyft fordonet tillräckligt hög så att däcket kan tas bort. Placera en pallbock under axeln sedan bort domkraften. Lyft den andra sidan av axeln med domkraften, placera en pallbock under axeln sedan bort domkraften.
3

Ta bort muttrarna helt från däcken sedan bort däcken från axel och ställ dem åt sidan.
4

Place coil kompressorer på en av spiralfjädrar. Tryck ihop spiralfjädern med spolen kompressorer genom att dra åt muttern på kompressorer med en skiftnyckel. Fortsätt att dra åt bultarna på kompressorerna till våren kan tas bort.
5

Placera spiralfjädern spacer ovanpå spiralfjädern och installera spiralfjädern i Jeep. Om våren inte kommer att passa med den installerade spacer, komprimera fjädern genom att dra åt skruven med skiftnyckel tills den kan installeras.
6

lossa bultarna på spolen kompressorer med skiftnyckel tills du kan bort coil kompressorer från spiralfjädern.
7

Upprepa ovanstående steg på den motsatta sidan av axeln.
8

Montera däcken och dra åt muttrarna med tappmuttem skiftnyckel. Placera domkraften under axeln. Lyft bilen så högt att ta bort jack står sedan sänka bilen till marken.
9

Upprepa ovanstående steg för den bakre delen av fordonet för att installera de bakre distanser spiralfjädern.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95683.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.