Hur Svårt att Wire My Sirius Radio till My Car Battery

En Sirius Satellite radio med FM-modulering kan läggas till någon bil. Dessa streck monterade enheter får satellitsignalen via en antenn och sända den över en låg effekt FM-signal. Detta tas upp av bilens radio på en oanvänd FM-frekvens. Enheten är typiskt drivs av fordonets elektriska system genom ett tillbehör utlopp. Detta kan skapa en röra av kablar över instrumentpanelen. Ledningar radion direkt i bilens strömförsörjning är ett sätt att minska denna röran. Saker du behöver
12-volts kvinnlig auto tillbehörsanslutningen
Butt kontakter
Tänger
Fuse tap
10-amp säkring
Buntband
Visa mer instruktioner
1

Leta i bilens interiör gruppcentralen. Instruktionsboken kan ge den exakta platsen om det är svårt att hitta.
2

Montera Sirius Radio på önskad plats på instrumentbrädan. Kör strömkablarna inuti fönstret /instrumentbrädan gap mot gruppcentralen.
3

Sätt i kontakten från Sirius Radio i 12-volts kvinnlig auto eluttag.

4

Anslut den svarta kabeln på utloppet till en bra jord nära gruppcentralen. Fordonet använder sin kropp och ram som dess jordanslutning. En bult eller skruv, som är monterad till kroppen kommer att fungera som jord. Tillbaka skruven bort en aning och lyft den nakna änden av tråden i det och dra det nedåt.
5

Anslut den röda kabeln bildar 12-volts eluttag till säkringen kranen med en butt-kontakt . Denna typ av kontakt fungerar genom att placera en bare tråd i varje ände och komprimera med tång. Dra försiktigt i anslutningen för att säkerställa en tight passform.
6

Sätt säkringen kranen i en tom säkring kortplats och installera 10 amp säkring i kranen.
7

Fäst alla lösa trådar med buntband för att ge en ren ser installation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86534.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.