Hur Wire en Dodge Dakota för en Trailer

Många stater kräver bogserade vagnar att ha operativa signallampor markör anslutna till dragfordonets elsystem. Tyvärr är många fordon som säljs i USA inte är fast med en släpvagn ljus utlopp. Ett antal små och medelstora vagnar kan bogseras med en fyrvägs trailer plugg. För fordon som Dodge Dakota, kanske en eftermarknad kabelnät kopplas till fordonets signalsystem för att möta detta behov. Saker du behöver
hopkopplingshylsa kontaktdon
Elektriska tång
Fyrvägs trailer sele
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

lossa och ta bort skruvarna baklampan församlingar på plats. Dra församlingarna Baklykta fram emot att exponera trådarna baklyktan. Varje tråd färg är markerat som att fungera på baksidan av svansen lampaggregatet. En tråd Skarvhylsa över höger blinkers tråd
2

Place. Sätt i den gröna ledningen från selen till Skarvhylsa. Pressa fast kontaktdonen på ledarpar.
3

Placera en tråd Skarvhylsa över vänster blinkers tråd. Sätt den gula ledningen från selen till Skarvhylsa. Pressa fast kontaktdonen på ledarpar.
4

Placera en tråd Skarvhylsa över bakljus signalkabel. Sätt den bruna kabeln från selen till Skarvhylsa. Pressa fast kontaktdonen på ledarpar.
5

Placera en tråd Skarvhylsa över en av jordkablar. Anslut den vita kabeln från selen till Skarvhylsa. Pressa fast kontaktdonen på ledarpar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84267.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.