Hur ändrar jag bilstrålkastare till Automatiska strålkastare?

Tillverkarna har installerat automatiska strålkastarna på bilar i flera decennier. Ursprungligen erbjuds på dyrare modeller, har de blivit sedan vardagsmat. Nya bilar är utrustade med elektroniska moduler för att styra hela systemet fordonets belysning som övervakar och reglerar system såsom innerbelysningen. De stannar på ett par sekunder efter att dörren är stängd snarare än att gå ut omedelbart. Det finns två alternativ tillgängliga när du lägger automatiska strålkastare: installera en fabrik paket eller en eftermarknad kit. Om biltillverkaren medföljande tillbehöret kit för eftermontering i fordon, kommer övergången att bli en OEM-enhet med extra funktionalitet. Eftermarknaden kit kommer att innehålla en vippströmbrytare eller kan integrera denna funktion i känslighet justering. Saker du behöver
1/4-tums Hylsnyckelsats
dubbelhäftande tejp
Avbitare
krympverktyget kontakter
Wire
In-line säkringshållaren
testlampan
Skruvmejselsats
Visa fler instruktioner
1

Montera fotokännaren på en plats där den utsätts för ljus. Factory är installerade på instrumentbrädan pad. Använd en 1/4-tums socket set och skruvmejslar för att ta bort den nedre streck för att få tillgång till installationen. Du kan behöva ta bort den övre instrumentpanelen locket också. Använd dubbelhäftande tejp för att fästa fotosensorn på plats.
2

Montera på och av omkopplaren. Montera styrenheten /switch på en undanskymd plats, men tillgänglig nog att styra omkopplaren. Inuti en konsol, under kanten av den undre instrumentbrädan eller i en liten skvätt fack är alla bra lägen. Använd dubbelhäftande tejp om möjligt, eller skruvar om satsen tillverkaren levererar dem.
3

Wire modulen enligt instruktioner. Detta kommer att omfatta fästa fotosensom input kablar samt spänning och jord kablar. Dra trådarna från fotosensom till modulen på ett säkert sätt, och använda tråd pressningar att installera trådanslutningsdon att ansluta ledningarna. Använd ett test ljus för att lokalisera ett 12-volts strömkälla som är tillgänglig när nyckeln är på - och av när nyckeln tas bort. Välj inte en liten tråd, utan väljer en tung gauge tråd som kommer från rattstången. Var säker på tillverkaren levererar avsäkring för denna krets. Om inte, installera en in-line säkring som är klassad för modulen.
4

Crimp kablarna på plats, vilket gör att de är täta och säkra. Anslut kabeln moduljord direkt på ren metall eller kläm kabeln i en befintlig mark krets. Fabriken modulen har detaljerade instruktioner och är utrustad med kontakter som är utformade för att ansluta direkt till det befintliga ledningsnätet.
5

Lokalisera strålkastare och köra lätta sladdar. Höj huven på bilen och hitta ledningarna för strålkastare och varselljus som ansluter till modulen styrenheten. Detta steg, som krävs för eftermarknaden kit, är väldigt olika än fabriken installationen. Fabriken installationen är klar insidan av fordonet och ingenting görs under huven. Efter fabriken sensor, modul och switch är installerade, är jobbet klart. Eftermarknaden installation kräver en direkt anslutning till lamporna. Slå på låg balkar - inte den höga - och använda ett test ljus för att lokalisera strömkablarna
6

Installera kablarna, lämnar modulen till makten strålkastarna och varselljus.. Fäst denna tråd så nära strålkastarna som möjligt och använd tråd pressningar och kontakter för att säkra anslutningar. Dra ledningarna säkert, hålla dem borta från heta avgassystem och rörliga delar. Gå med i foder kablar till lamporna med krymphylsa och se till att de är ordentligt åtdragna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84998.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.