Hur man kör batteriet till Cab på en Dodge Truck

Insidan hytten för många äldre (före 1985) Dodge lastbilar kan sakna en DC eluttag. Eftersom många använder bil eluttag för att ladda sina mobiltelefoner och andra elektroniska apparater, kan du välja att lägga till ett uttag på din äldre Dodge lastbil. Dock är batteriet i en Dodge lastbil placerad i motorrummet, och är isolerad från hytten genom hyttens brandvägg. Du kan installera en DC eluttag genom att köra leder från utloppet genom ett hål i brandväggen, och genom att koppla dessa leder till batteriet. Saker du behöver
Plast Drill
eller gummigenomföringen
Självhäftande lim
Gul elektrisk tråd
Svart elektrisk tråd
Elektriska tång
Crimp-typ flatstift
Justerbar skiftnyckel
hopkopplingshylsa terminaler
DC eluttag (se Resurser)
Visa fler instruktioner
1

Borra ett hål i brandväggen som är tillräckligt bred för att sätta genomföringen in. Applicera en liten droppe lim runt hålet inuti lastbilshytt. Placera genomföringen i hålet, och låta limmet torka.
2

Skär en längd av gult elektrisk tråd som är tillräckligt lång för att nå från batteriet till den plats inne i hytten där du tänker installera eluttag. Skär en lika lång bit svart tråd. Kör båda trådarna genom genomföringen hålet och placera kablarna bredvid batteriet.
3

Använd elektriska tång för att tömma en halv tum av batteriet-side ändarna av både den gula och svarta trådar. Pressa en spade terminal till slutet av den svarta sladden. Pressa en spade terminal till slutet av den gula sladden.
4

Använd skiftnyckel för att lossa en av de bästa bultarna på den negativa batterikabeln slut. Placera spade terminal kopplad till den svarta ledningen mellan skruvhuvudet och ytan av batterikabeln. Dra åt skruven tills den håller spade terminal tätt till batterikabeln.
5

Lossa en av de bästa bultarna på den positiva batterikabeln slut. Placera spade terminal kopplad till den gula ledningen mellan skruvhuvudet och ytan av batterikabeln. Dra åt skruven tills den håller spade terminal tätt till batterikabeln.
6

Placera den svarta kabeln från batteriet i run-kanal (center gap) i den första tråden Skarvhylsa. Placera den svarta kabeln från vägguttaget till kranen hålet (hålet på sidan av kabeln Skarvhylsa), och skjut metall U-kontakt tills den är jäms med plasten Skarvhylsa fallet. Stäng den övre luckan på Skarvhylsa så att den hakar fast.
7

Placera den gula ledningen från batteriet till den andra Skarvhylsa run kanal. Placera den gula sladden ur vägguttaget i kranen hålet och skjut metall U-kontakt tills den är jäms med plasten Skarvhylsa fallet. Stäng den övre luckan på Skarvhylsa så att den hakar fast.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86836.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.