Hur man installerar Car Ström Windows

Elektriska fönsterhissar ge bekvämlighet. Föraren och passagerarna kan njuta av fördelarna med en sval bris utan att behöva vrida en vev som kan vara svåra att nå. Den upprepade startförsök rörelse involverad i drift ett bilfönster manuellt kan också vara svårt för någon med artrit. Installera fönsterhissar ger förare och passagerare möjlighet att öppna och stänga fönstret med en knapptryckning. Saker du behöver
Ström fönster kit
Tape
Skruvmejslar
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Ta bort handtaget fönster veven genom att skjuta ringen låser det på framåt. Lyft handtaget från axeln för att ta bort det. Dra spegeln reglaget löst. Stick in en skruvmejsel under armstödet locket och bänd bort den från dörrpanelen. Ta bort alla skruvar som har upptäckts. Ta bort alla videoklipp eller hårdvara som håller högtalare grillar. Ta grillar och högtalare.
2

Lossa låsvredet. Ta bort några skruvar eller annan hårdvara runt kanten av dörrpanelen. Lyft luckan utanför dörren. Dra av plastfilmen finns under luckan. Var ytterst noga med att inte riva plastfodret när skalar bort från dörren. Tejpa fönstret till ramen på dörren. Detta kommer att stoppa den från att falla in i bildörren.
3

Lossa klämmorna som håller regulatorn till fönstret. Rock regulatorn och tillbaka för att ta bort den från klämmorna. Lossa skruvarna regulatorn till sitt monteringsläge och glaset. Ta bort regulatorn från bildörren genom en tillgång hål.
4

Bolt den nya elektriska regulatorenheten, inklusive motorn, in i dörren. Kitet kan innefatta andra monteringsbultar. Installera dessa i detta skede också. Sänk försiktigt ner fönsterrutan på glaset klämmor. Höj glaset flesta av vägen och dra åt klämmorna. Detta kommer att tillåta glaset att centrera sig i förhållande till regulatorn. Fäst motorkablaget till motorn. Upprepa proceduren för den andra dörren.
5

Ta bort den tomma plattan från mittkonsolen, dra ut kontakten blocket och sprida ut den bakre kabelstammen. Anslut bakrutan switch som medföljer den elektriska fönsterhissen kit på selen, och tryck den på plats på konsolen. Passera trådarna och sele för förare och passagerare sidodörrar bakom mittkonsolen. Kör trådarna och sele till föraren och passagerare sidodörrar. Ta knäet stärka placerad under vänster sida av instrumentpanelen. Passera modulen för de bakre fönstren genom detta utrymme och koppla in den i selen. Strap modulen till en närliggande fäste för att förhindra den från att flytta.
6

Anslut trådarna i den vänstra främre delen av selen i kontakten som medföljer den elektriska fönsterhissen kit. Anslut connect blocket i plasten blocket ovanför kick panel. Se kopplingsschemat som medföljer den elektriska fönsterhissen kit för exakt positionering av trådarna. Dra gummidamasken belägen i dörrkarmen bort från plastblocket. Passera ledningsnätet genom skon och koppla in den rätta lokalen enligt kopplingsschemat. Dessa trådar bör passa ihop med de som sätts in i plastblocket ovanför kick panel. Anslut kontakten tillbaka in i blocket och låsa den på plats. Leta blocket marken bussen och fäst jordkablar till det.
7

Ta bort alla clips som håller säkringscentralen på plats. Se instruktionerna som medföljer den elektriska fönsterhissen kit för att avgöra vilka anslutningar att göra. Löd nödvändiga anslutningar. Tejpa lödanslutning med eltejp och återmontera säkringsdosan. Ta bort kick-panel från bakdörrarna. Ta bort panelerna på pelarna mellan de främre och bakre dörrarna. Skruva bort dörrtröskeln.
8

Ta bort plastskyddet från de exponerade pelare, avslöjar en plast kabeldragning block som leder in tråden stövlar för bakdörrarna. Borra ett litet hål, tar mycket försiktig med att inte skada några kablar eller linjer vakuum. Passera kablaget genom det borrade hålet, genom gummi-ledningar stöveln och in i den bakre luckan. Sätt tillbaka panelerna på bakdörrarna och pelare. Crimp terminalerna som med den elektriska fönsterhissen kit på motorn trådarna. Noggrant ansluta alla kablar i kontakten block enligt kopplingsschemat. Installera om plast liners på framdörrarna. Dra motorkablaget genom hålen nära dörren handtagen. Installera dörrpanelerna. Knäpp växlar och handtag från den elektriska fönsterhissen kit tillsammans. Anslut ledningarna till dem. Dra ledningarna i dörrpanelerna. Fäst handtagen till dörrpanelerna. Sätt pluggarna från den elektriska fönsterhissen kit för att täcka eventuella hål efter bort hårdvara.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86750.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.