Hur man använder mönster för fönster nyanser

Fönster nyanser är populära bland bilisterna för flera av de fördelar det ger, inklusive extra avskildhet, en svalare inredning, bländningsreduktion och utseende bland andra skäl. Även om många bilar har tonade fönstren precis utanför utställningslokalen golvet, vissa ägare föredrar en mörkare nyans och många äldre bilar var endast tillgänglig med klarglas. Fönster nyanser är nu tillgänglig i förskurna mönster som passar de flesta bil fönster så bilister att tillämpa sin egen nyans film utan hjälp från en professionell. Saker du behöver
baby schampo
Destillerat vatten
Sprayflaska
Single-rakblad eller mattkniv
luddfri ren trasa
gummiskrapa
Transparent tejp

Visa fler instruktioner
Förberedelser
1

en tvållösning på en till två kapsyler av baby schampo och en liter destillerat vatten. Häll upp vätskan i sprayflaska.
2

Spraya tvållösning på båda sidor av ett fönster och använda rakblad för att försiktigt ta bort fastnat-on smuts från glaset.

Billiga 3

Rengör hela ytan av glaset med tvål blandning och en luddfri trasa. Avlägsna lösningen från glaset, med skrapan.
Installation
4

Matcha ett lämpligt stycke nyans mönster till fönstret på bilen och ta försiktigt bort skyddspappret från film för att exponera klistret. Dra försiktigt bort den diagonalt, undvika skador eller skrynklas till mönstret.
5

Spray den självhäftande sidan av filmen och insidan av glaset med tvållösning.
6

Placera filmen på glaset och anbringa en bit genomskinlig tejp på utsidan av varje hörn, förlängning utanför kanten av filmen. Håll i de tejpbitar för att hjälpa dig att placera mönstret på plats på insidan av glaset. Doppa fingertopparna i lösningen och försiktigt släta filmen samtidigt göra några slutliga justeringar.
7

Spray hela ytan av färgton mönstret med tvållösning. Squeegee ytan noggrant för att avlägsna överskott av lösning medan utjämning bort eventuella luftbubblor. Tryck lätt för att undvika sträckning av filmen, samtidigt som arbetar mot kanterna av glaset. Torka mönstret torr med en luddfri trasa.
8

Klipp av överflödig film runt kanten på fönstret med rakblad.
9

Låt din tonade fönster torka helt innan du rullar ner dina fönster. Detta tar normalt minst tre dagar, men kan ta längre tid. Filmen kan se disigt under denna period, men kommer att klara eftersom de torkar nyans film.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86669.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.