Hur man installerar en Dodge Neon kall luft intag

Installera en kall luftintaget i din Dodge Neon är en av de mest prisvärda och effektiva sätt att omedelbart öka din bils prestanda. Kallt luftintag är en liten och enkel uppgradering för de flesta bilägare, men är installationen av en kall luftintaget till en Dodge Neon något mer komplicerad. Detta beror på det faktum att intaget av Dodge Neon går från spjällhuset till förarsidan fender väggen. Saker du behöver
Wrench
Jack
Däck järn
stödbenet
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och ta bort eventuella slangar och kablage som är anslutna till införningsanordningen. Detta är den pjäs som börjar vid din spjällhuset och går in i din fender.
2

bort klämmorna på intaget rutan och ta bort toppen av det. Ta sedan bort de fyra skruvarna på undersidan för att ta bort den nedre halvan.
3

Använd en domkraft för att lyfta fram förarens sida av Neon och använda ett däck järn för att ta bort skruvarna på hjulet och ta bort den.
4

Skruva ur de två skruvarna på insidan av stänkskärmen som håller resonatorn på plats, ta sedan bort resonatorn från stänkskärmen.
5

Placera hjulet på bilen och skruva tillbaka den på plats. Sedan sänker bilen och ta bort domkraften.
6

Skruva loss slangklämman på spjällhuset och ta bort införningsanordningen. Den medföljande gummi kopplingen på
7

Place Spjällhus säkra sedan med en slangklämma.
8

Skjut nya intag enheten i gummi kopplingen och placera den i fender väggen. Säkra det med en annan slangklämma på gummi kopplingen.
9

Place de lossade rören och kabelstammar i de därför avsedda hålen i nya införningsanordningen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83455.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.