Sätt att täcka lastbilsfiak

Det finns flera sätt för att täcka botten av varje lastbil med valfri storlek säng, om syftet är att skydda bagage eller utrustning under körning, eller bara skydda flaket själv. Alla flaket omfattar optioner montera och fungerar på olika sätt och har sin egen nivå av priser och tillgänglighet. Mjuka Tonneau

Mjuka tonneau omfattar hålls över sängen av lastbilen genom att knäppa på skenor som är installerade runt toppen av flaket och svans gång. Mjuka tonneau omfattar huvudsakligen består av läder och kommer i allmänhet att hålla allt innehåll på insidan av flaket torra, men de begränsar storleken och mängden av saker som kan göras och kan läcka under extrema förhållanden. Denna typ av skydd ger ingen säkerhet för alla objekt som ingår i flaket. Addera Hard Tonneau Covers

Hård tonneau omfattar är monterade på toppen av flaket med ett gångjärn på framsidan av lastbilens flak. Denna typ av insynsskydd har normalt hiss stöder installerades i slutet av sängen nära bakluckan för att stödja dem när de lyfts för lastning eller lossning. Hård tonneau täcker fortfarande generellt begränsa mängden och storleken på de föremål, men vissa modeller har ett lås som är integrerad för att förhindra stöld och ställa säkerhet för varor som ingår i flaket.
Truck Bed Caps

flaket lock sitta på toppen av flaket och är monterade på trucken med muttrar och bultar. Flaket caps sitta generellt lika hög eller högre än lastbilshytt och tillhandahålla de mest utrymme för artiklar som ingår i flaket. Det är ledade fönster på sidorna av locket samt på baksidan ovanför bakluckan för snabb lastning och lossning ändamål. De flesta flaket caps har låsvred som hindrar dem från att öppnas utan rätt nyckel.
Flaket Liners

flaket liners består i allmänhet av plast och sitta inne flaket. Ett andra alternativ till en lastbil säng liner är en permanent spray-on eller roll-on liner. Om du bara vill skydda sängen av lastbilen utan att dölja det, är detta rätt väg att gå. Permanenta flaket liners installeras av företag lastbil modifiering, eller gör-det-själv-kit kan köpas från de flesta bildelar återförsäljare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89711.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.