Hur man installerar Angel Eyes för en Honda Civic

Angel eye strålkastare, eller halo projektor strålkastare, är ett mycket populärt eftermarknaden val för Civic belysning. De ser helt annorlunda än de ursprungliga fabriksinställningarna strålkastarna, är mycket ljusare och göra bilen sticker ut i mörkret och i dagsljus. Angel eye strålkastare inte direkt ersätta fabriken strålkastare. Saker du behöver
skruvmejsel fräsar
tråd /strippor
Ratchet /Hylsnyckelsats
Nya strålkastare montering och lökar
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din Civic och minuskabeln (svart) batteri kontakt. Ta det främre stötfångarhöljet genom att lossa skruvarna längs den övre delen av stötfångarhöljet och sedan dra kåpan ut. Det kommer att finnas några klipp som dyker ut när du drar på stötfångarhöljet.
2

Använd Ratchet och uttag för att ta bort de gamla strålkastarna. Det finns två skruvarna på toppen av strålkastarna, en undertill i mitten och två på framsidan som du kan bara få genom att ta bort stötfångarhöljet. Lossa ledningar kontakterna på baksidan av strålkastarna och ta bort dem från Civic.
3

Placera ängel öga strålkastare på samma plats som de ursprungliga strålkastarna var belägen. Samma bultar passar in strålkastarna ängel ögat som kom ut av de ursprungliga strålkastarna. Dra åt bultarna på strålkastarna ängel ögat.
4

Anslut ledningsnätet på nya strålkastare angel öga till batteriet genom att ta bort den positiva (röda) batteri kontakt, placera änden av ledningsnätet på batteriet stolpen och sedan klämma positiva ryggen batterikontakten på plats och över den nya tråden. Anslut kablaget från batteriet till passagerarsidan strålkastare, och sedan till förarsidan strålkastare.
5

Ta ledningarna för projektorn lökar att träffa ledningarna för de installerade lampor fabriken parkering. Skarva ihop dem till att projektorerna tänds när du slår på parkeringsljuset på. För att skarva, använd tråd strippor för att avlägsna plastbeläggning från slutet av trådarna och linda ihop dem och ansluta dem till baksidan av lamporna. Använd klämmorna på baksidan av lamporna för att hålla dem på plats. Bara ta av en tum eller så av plastbeläggning.
6

tillbaka stötfångarhöljet och negativa batterikontakten. Slå på ljuset för att se till att de fungerar och alla kablar är anslutna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87874.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.