Hur man installerar ett Pro-Comp Steering Stabilizer på en 1994 Ford F-150

När du kör större hjul och däck på en Ford F-150 pickup, kan den roterande massan av hjulen övermanna ibland styrningen och framkalla lite av hjul wobble. Detta är inte osäkra, men det kan vara lite unnerving ibland. För att åtgärda problemet, kan du lägga till en styrning stabilisator till bilens styrsystem, stabilisatorn fungerar som en stötdämpare för de inblandade sida till sidokrafter. Saker du behöver
Jack
Jack står
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Måttband
Vice grepp
Märkpenna
Borra och metall borrar
Pro Comp styrning stabilisator kit # 2537
Visa fler instruktioner
1

höja upp den främre delen av F-150 med domkraften, sedan ställa bilen på pallbockar. Kontrollera att fordonet är fast på läktaren innan krypa under den. Skruva fast dragstång fäste medföljer satsen till parallellstaget på främre hjulupphängningen med 3/8-tums Ratchet och uttag.
2

Vrid hjulen hela vägen till höger tills de slutar svarvning, och montera styrningen stabilisatorn på styrstaget mount. Detta åstadkoms genom att placera den platta fästet styrstag på dragstång, sedan med medföljande U-bultar för att linda runt styrstag -. Dra dem på plats med hjälp av 3/8-tums Ratchet och uttag

Billiga 3

Dra ut stötdämparen tills det är helt ute.
4

Bolt ramfästet ur satsen på axeln på chocken med 3/8-tums Ratchet och uttaget. Placera måttbandet på axeln av stötdämparen och skjut den i 1/2-tums.
5

Kläm ramfästet på motorvagga på ramen med hjälp av vice grepp. Markera hålen i fästet på vaggan med märkpenna, ta sedan bort klämmorna och borra två 11, /32 "hål i ramen med hjälp av borr och metall borrkronor.
6

Bolt ramen montera på vaggan med den medföljande hårdvaran och 3/8-tums Ratchet och uttag. Vrid hjulen från full vänster till full rätt att kontrollera att stötdämparen på styrningen stabilisatorn inte botten på ena eller andra riktningen. Slutligen , lyft av trucken bort av läktaren med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88263.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.