Specifikationerna för en Moog Spring

Moog är en bil uppdelning av Federal-Mogul, ett företag som grundades 1899 som tillverkar en mängd olika produkter för bil-, flyg-, järnvägs-, industri-, energi-och marinindustrin. Moog erbjuder två olika typer av spiralfjädrar: konstant hastighet och last-coil rörlig ränta. Konstant hastighet fjädrar ersätta en bil är slitna original fjädrar för att förbättra bilens hantering. Variabel-äderkonstanter blir styvare när du öka belastningen, vilket ger en mjuk gång när lasten är lätt och en styv rida när det är tungt. Funktioner

Moog Fjädrarna är tillverkade av värmebehandlat legerat stål. Detta säkerställer att spolarna inte sag eller korrodera. Slingorna är skyddade med uretan slang, som varar längre än PVC-slangar på de flesta andra fjädrar. Konstant-äderkonstanter är inredda med en emaljbeläggning att ytterligare utöka sin motståndskraft mot korrosion och slitage.

Springs har flera diametrar, inklusive utsidan, insidan och
Diameter bar. Den yttre diametern är diametern hos den cirkel som skapas av en spole, inklusive spolen själv. Den inre diametern är diametern hos den cirkel gjord inuti en spole. Baren diametern är diametern hos en tvärsektion av spolen -. Väsentligen spolens tjocklek
Slutar

Moog spiralfjädrar kan ha en mängd olika upphör, vilket även "fyrkantig" eller "mark" och öppen eller stängd. Square delarna kapas rakt av i slutet, medan slipade delarna kapas i vinklar för att göra spolen fjäderändarna avsmalna till en platt punkt. Fyrkantiga ändar tillåter fjädern att överföra kraften bättre, medan marken slutar ge mer stabilitet. Den sista spolen i en öppen ände våren är på samma avstånd från nästa spolen liksom alla andra spolar, medan slutet spole av en sluten fjädern pressas upp mot den tidigare spolen. Stängt slutar erbjuda mer rätvinklighet, så de kallas ibland fyrkantiga ändar samt. Öppna ändar kallas också tangerar eller "Tang" ändarna.
Load, Betygsätt och höjd

belastning av en fjäder är mängden av vikt att den tål och fortfarande fyller sin funktion. Eftersom Moog fjädrar används i bilar, är belastningen per våren brukar ca 2000 pounds. Fjäderkonstanten är mängden av vikt som krävs för att komprimera fjädern 1 tum. Låga fjäderkonstant innebär att våren är mjuk, höga priser innebär våren är hård. Moog fjäderkonstanter sträcker sig i allmänhet från 300 till 775 pounds per inch. En Moog våren har två höjdmätningar: gratis och installeras. Den fria höjden är höjden av fjädern när den förlorar och har ingen vikt på den. Den installerade höjd visar vårens höjd när den är installerad och laddad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88674.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.