Hur man lägger in olika Make-Body Kits på en Ford Focus

Det finns många olika organ kit från en mängd olika tillverkare som du kan installera på din Ford Focus för att göra det mer tilltalande. Body kit kan också lägga prestandan på din bil som gör bilen mer aerodynamisk. Installera ett bodykit till din Ford Focus kan fyllas dig i några enkla steg. Saker du behöver
Hylsnyckelsats inklusive spärr, stavar extender och full metrisk socket set
Borr med standard och Phillips bit
Torx bits
Ordet jack (tillval) katalog Duk

Visa mer instruktioner
1

Placera din bil till "Park" och öppna huven på bilen.
2

Använd en borr med en vanlig bit för att ta bort plast skruvplintar som håller den övre grillen på bilen. Efteråt, ta bort de fyra bultarna som håller gallret.
3

Ta bort den främre stötfångaren på bilen med hjälp av en borrmaskin med en vanlig bit att ta bort nitarna som håller absorbatorn skum inverkan på den främre ramen på bilen.
4

Linje eftermarknaden stötfångaren upp till framsidan av bilen och markera hålen borrning. Borra hålen i fronten och montera den främre stötfångaren kit. Om det finns lampor som måste installeras, installera dem först och koppla ihop dem innan du installerar stötfångaren på bilen. Bifoga några elektriska ledningar för lamporna på lämplig plats. Sätt tillbaka gallret på fordonet och skruva den på plats.
5

Installera en bakre stötfångaren kit med en Torx-skruvmejsel för att ta bort kontaktstyckena på ovansidan av stötfångarhöljet. Efteråt kan du behöva använda en domkraft för att höja vehicels o du cna har tillgång till den bakre stötfångaren av fordonet. Du kommer att behöva använda en domkraft på båda sidor av fordonet i baksätet för att lyfta det jämnt.
6

Ta bort det inre hjulet fodret genom att lossa skruvarna som håller stötfångaren fäste på. Dessa bultar kan vara svåra att få bort. För att ta bort den bakre stötfångarhöljet, dra på omslaget utåt närmast hjulet. När du har tagit bort stötfångarhöljet, ta de två svarta fästen off. Rikta den bakre stötfångaren i läge
7

och använda en markör för att markera lämpliga hål att borra. Borra hål i stötfångaren och justera stötfångaren bak. Fäst den på plats och installera de svarta fästen. Byt ut hjulet foder och sänka bilen.
8

bort sidokjolarna med en Torx bit för att lossa torxskruvarna på sidan-kjolen band, är skruven nära bakhjulen. Rengör området där du ska använda sidan kjol med en trasa. Avlägsna självhäftande skyddande filmform limmet på baksidan av sidan kjol och tryck fast den ordentligt till lämplig plats på fordonet. Du kan behöva använda en borrmaskin för specifika områden på sidan-kjolen för att fästa det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89286.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.