Installation av SUV snöplogar i New Jersey

Eftersom New Jersey är drabbade med snöoväder från tid till annan, kan invånarna i staten finner det lämpligt att bifoga snöplogar till sina större fordon såsom sina stadsjeepar. Eftersom det inte finns några lagar som begränsar fastsättningen av snöplogar till fordon, kan du bifoga lätt en till din egen SUV medan minding New Jersey lag. Saker du behöver
Receiver plog montera dragkrok (monterad på SUV) katalog SUV snö plogen
Skyddande öga-slitage
Måttband
Libell
2-by-4 blockering , 2 st korta
Allen skiftnycklar, 3/16 och 7/32
fast nyckel, 5/16
Fast nyckel, 3/4
# 3 Phillips skruvdragarspetsar
Mutterdragare /spärr, 9/16 och 3/4 uttag
Borra med 3/16 och 5/16 bits
Visa mer Instruktioner
1

Park din bil på plan mark. Använd vattenpass om du behöver hjälp med att hitta plan mark. Se till att ställa in kragen på interceptor del av din plog är löst, och sätt in jaktplan i din plog mount skumt. Sätt en av dina plogar stiften i skumt att säkra den, lämnar tillräckligt med utrymme mellan SUV stötfångare och Interceptor att tillåta bladet komponent som ska monteras i en vinkel.
2

Skjut inställda kragen på interceptor framåt tills den möter skumt, och fäst den med ställskruven. Sätt i två bultar i framsidan av push-ram, och montera ramen till framsidan av interceptorn. Sätt ramens skruvar i rätt hål på interceptor att säkerställa ramen är minst 8 inches från marken. Mät längden från marken för noggrannhet, och bifoga resten av ramens skruvar till ramen med spärrfunktion. Använd ett vattenpass för att säkerställa att ramen är nivån. Om det inte, skjut ingår shims mellan ramen och jaktplan tills du får de nödvändiga resultaten.
3

Palla upp komponenten underkniven med dina 2-by-4 block. Skjut gummi bladet in i kanalen på sidan av underkniven tills de två sidorna är i linje. Flytta blocken under baksidan av bladet, och överlappar det övre bladet med underkniven. Kontrollera att de två delarna passar ihop. Sätt i två fyrkantiga muttrar i bladets mellersta kanal och två i den övre kanalen, och skjut dem nära fabriken märken på bladet.
4

Rikta de båda glider gångjärnen till fabriksinställningarna märken på bladet . Flytta fyrkantmuttrarna i varje kanal så att de radas upp med hålen på bilden gångjärnet och sätt insexskruvar i alla hål. Dra åt dessa bultar, med sexkantbultarna ovanpå insexskruvar för den övre halvan.
5

Fäst 3/16-inch bit till din borrmaskin och borra fyra hål i anslutningspunkten mellan botten blad och gummi blad - det finns fabriksinställningar markerar för varje hål. Endast borra genom den första nivån av aluminium. Använd borren för att köra en Phillips-skruv i varje hål
6

Fäst 5/16-tums bit till din borrmaskin. Borra i de fyra factory märken på bladets tunga-och-fogar. Endast borra genom den bakre väggen av bladet. Sätt sexkantsbultar i vardera av dessa hål. Häng monterade bladet på framsidan av push ram, klingans bildspel gångjärn passar in i de två öppningarna längst upp på han ram. Sätt i nyckelhålet stiftet i skårorna på push ramen som säkring bladet till ramen. Trä en mutter på den dubbade slutet av din klinga markör komponent.
7

Infoga två fyrkantsmuttrarna i kanalen på vad som nu är toppen av bladet. Placera handtaget komponent på kniven så att hålen på handtaget linje med de fyrkantiga muttrar. Fäst bladet markör med en hex bult på ena änden av handtaget och skruva en sexkantsbulten i den andra änden. Upprepa detta steg på andra sidan av bladet.
8

Bifoga din metal end-plattan till din gummi box gavel. Sätt i fyra sexkantbultarna i de fyra hålen på slutet-plattan, och fästa skylten på ena sidan av bladet. Upprepa detta steg för den andra sidan av plogen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89712.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.