Kommer en Shackle Reversal Kit Lyft min Jeep CJ?

En omvänd bygel kit är en vanlig uppgradering med off-road entusiaster som har en suspension bladfjäder. En bygel återföring innebär svetsning och omfattande metall arbete till fjädringskomponenter på framsidan av en Jeep CJ. Bygeln placeras normalt på framsidan av en bladfjäder fjädring, andbut genom att flytta bygeln till den bakre delen av bladfjädern, kan du hjälpa rese fordonsupphängningen mer. Syfte och verktyg

En omvänd schackel kit kommer med ett par tänder för framsidan av fordonets ram, ett fäste för den bakre delen av ramen, och, beroende på applikationen, kan det också komma med ett stag för att gå mellan de främre fästen. Genom att ompositionera bojor på baksidan av ramen, är fjädring kunna få mycket mer flex än det skulle med bojor på framsidan. Det finns en hel del special verktyg som behövs för denna installation, inklusive en svetsare som kan visa minst 230 volt för att penetrera 1/4 tum metallplätering av ramen, en plasmabrännare eller kapskiva, en stålborste, en hastighet torg, och flera andra handverktyg. Denna installation är värt det i längden på grund av de många fördelar som den erbjuder.
Ytterligare fördelar av en schackel Återföring

schackel återföring har andra fördelar, i Utöver ökad fjädringsvägen. Åkkomfort förbättras tack vare suspensionen kommer att kunna flöda mer naturligt när vridpunkten har flyttats till den bakre delen av fordonet. En annan fördel med en omvänd bygel setup är en liten ökning i hissen. En omvänd bygel installationen kräver nya fästen svetsas på ramen för bladfjädrar som skall knytas till. Dessa fästen är något större och sticker utanför ramen mer än beståndet parentes. Den extra storlek konsolerna gör en normal sats för att lägga till en till två inches av hiss till avstängning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88155.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.