Hur man gör Vinyl Dekaler och klistermärken

Förbättra färgen jobbet på en båt, bil eller motorcykel genom att göra hemlagad vinyl klistermärken och dekaler till kontrast eller markera bilens egenskaper eller färger. Medan sådana objekt finns tillgängliga i handeln, vilket gör hemgjord dekaler eliminerar konstruktionskrav, där du kan välja, ändra eller skapa en design eller bokstäver för att passa alla stil. Klar eller färgad vinyl ark finns på hantverk butiker eller på nätet i storlekar för att passa jet hem bläck eller laserskrivare. Foto /grafik program kan färglägga, beträffande-storleksanpassar eller restyling ClipArt eller skannade bilder, måste dock stora mönster tryckas i sektioner. Saker du behöver
Vattentät, självhäftande, klart eller färgat utskrivbara vinylplast, 8,5 inches bred och 11 inches lång
Klar, högblank polyesterfilm, 8,5 inches med 11 inches
Bläckstråle eller laser färgskrivare
Cutting Ruler matta
eller konstnärens fyrkantig
Utility eller kniv och nya blad
Pincett
Visa fler instruktioner
1

Öppna ett nytt sida i en dator grafikprogram och storlek till 8,5 inches bred och 11 inches lång. Ställ en gräns mätning på sidan till 0,125. Rita eller kopiera en design och scanna in i programmet eller kopiera och klistra in en online-design på sidan. Re-storlek och använda färg till designen, om så önskas, hålla designen inom sidan gränsen.
2

Fyll på flera ark vanligt papper i skrivaren och skriva ut ett test exemplar av designen på så många sidor som behövs. Kontrollera utskrifter för brister och göra nödvändiga korrigeringar på datorn.
3

Ladda vinylplast i skrivaren enligt tillverkarens anvisningar och skriv ut designen. Lay arket med framsidan uppåt på en plan yta i ett par minuter för att låta bläcket torka helt.
4

Lägg den torkade ansiktet vinylbladet upp på en plan yta. Peel ca 1 tum av stommen utanför ett ark av högblank polyester över den övre kanten av arket. Håll försiktigt i övre kanterna och lägg den jämnt ovanpå vinylark, matchande hörn och den övre kanten. Tryck polyestern stadigt mot vinyl från mitten och utåt, utjämning det att tvinga ut eventuella luftbubblor. Håll uppbackning i ena handen och sakta dra bort polyesterarket samtidigt använda den andra handen eller en linjal för att Jämna och tryck ihop lagren. Kontrollera om det finns luftbubblor och smidig den igen med linjalen eller dina händer.
5

Skär designen försiktigt längs utsidan gränsen av området, med vass sax eller en kniv och en skärmatta. Använd pincett eller poängen med knivbladet för att avlägsna eventuella små, inre utskärningar på intrikata mönster. Använd en linjal eller konstnärens torg som en vägledning för att mäta och skära geometriskt formade klistermärken eller dekaler.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87853.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.