Vad är en Leveling Kit ?

En utjämning kit är en eftermarknad alternativ för lastbilar och stadsjeepar som används för att anpassa fordonets utseende . Dessa kit kan installeras av ett fordons ägare , men är ofta installeras i en butik . Bakgrund

Lastbilar och SUVs med någon belastning på in ofta rida högre i ryggen än i framför lastbilen . Detta sätt , när baksidan av lastbilen är fullastad , är det i nivå med den främre delen av lastbilen istället rida lite .
Funktion

Eftersom många människor kör sina lastbilar och stadsjeepar tömma det mesta , kan det uppfattas som en estetik problem att ha på baksidan av lastbilen lite högre än den främre . Vissa ägare tycker inte utseendet , även om det oftast orsakar ingen skada . Utjämning byggsatser lyft den främre änden något att jämna ut look .
Typer
p Det finns fyra olika typer av utjämning byggsatser . Strut extensions är för senare modeller med coil -over stöttor . Torsion nycklar är eftermarknaden verktyg som förändrar torsionsstången . Coil distanser placeras ovanpå skopor fabriken våren . Block kit används för att förändra höjden av den bakre delen av trucken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88540.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.