Hur man installerar Trailer lampor på en 2002 Acura TL

Acura är en uppdelning av Honda Motor Company som har marknadsförts sedan 1986. Den Acura TL-modellen, som säljs mellan 2000 och 2003, är en semi-lyxig sedan med en hög nivå av standardutrustning och en sportig karaktär. Eftersom 2002 Acura TL är inte konstruerat för att dra, har den inte en fabriksinstallerad trailer-ready plugg eller sele, så det är nödvändigt att skarva in i vävstolar som tjänar baklyktorna att ansluta en dragkrok. Saker du behöver
Flat fyra stift dragkrok med integrerad sele
kniv plast buntband
Silikontätning
vattentät tejp (tillval) katalog kabelskarvar (3 st) katalog Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Skaffa en platt fyra stift dragkroken med en integrerad sele minst 12 meter i längd.
2

Öppna bagageluckan, tömma bakluckan på innehållet och ta bort panelen liners till endera sidan. Detta kommer att ge tillgång till ryggen på båda baklyktorna.
3

Lokalisera passagerarsidan tube plast avlopp som går nedåt från månen taket, bakom bagageluckan gångjärnet och vinklade stödelementet, och lämnar fordonet intill änden av fendern. Använd en kniv för att skära ett litet hål i röret nära baksidan av baklyktan, sedan använda detta rör att dirigera dragkroken sele från utsidan av fordonet uppåt och in i Acura snabel.

4

Rita dragkroken sele i bålen tills hitch ligger i anslutning till bogsera paket utanför och att tråden under bilen är spänd. Använd buntband av plast för att säkra kabeln där den inte kommer att dra eller kontakta heta ytor. Täta hålet i avloppsslangen med en liten klick silikon eller vattentät tejp.
5

Använd kabelskarvar att ansluta trådarna i dragkroken sele att vilja färgkodade ledningarna betjänar passagerare- sidoljus kluster. Den gröna tråden tjänar högersväng kretsen, och den bruna kabeln tjänar bakljus kretsen. Använd ett uttag för att ansluta den vita tråden i dragkroken sele till jord, återanvända någon av de flera bultar närheten som drivs in i Acura s chassidelar.
6

Dra den gula ledningen i släptåg Hitch sele över stammen till chaufför-side ljus kluster, och använd en kabel skarv för att ansluta den till sin färgmatchad motsvarighet bakom förarsidan baklyktan. Den gula ledningen tjänar vänstersväng kretsen.
7

Byt liners bålen panel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89085.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.