Vad Är Altezza Lights?

Altezza ljus är en typ av bil bakljus med ett kluster av separata lampor överdragen med ett klart eller tonat akrylkupa, i stället för ett rött lock med de lätta husen integrerade i enheten. Ursprungligen introducerades på Toyota Altezza (Lexus IS-300 i Nordamerika) dessa lampor är ett i-demand eftermarknaden modifiering, med företag som gör altezza stil lampor för många bilar, både inhemska och importerade. Toyota Altezza

Toyota Altezza (IS300 i Nordamerika) producerades från 1998 till 2003. Bilen kom utrustade med unika bakljus som innehöll ett kluster av tänder under en klar akryl lock. Denna konstruktion gör att belysningen fylla hörnet utrymmen på fordonet men innehåller åtskilda och identifierbara stopp och vrid belysning.
Användning av tillverkare

Altezza stil lampor har använts av Mazda, Nissan, och andra biltillverkare på olika modeller, medan Toyota avbrytas stor användning av Altezza stil lampor med införandet av IS250 och IS350, som ersatte IS300.
Variationer

Eftermarknad företag gör nu variationer på Altezza stil bakljus. Du kan köpa dessa med en kromad foder, eller svart foder, förutom toning av akryl overlay. Dessutom, vissa företag erbjuder LED-lampor för att ersätta fabriken glödlampor.
Kostnad och enkel modifiering

En anledning Altezza stil lampor har blivit populär är den enkla modifiering och märkbar effekt lamporna har på fordonets utseende. Bakljusen förbättra utseendet genom att tillåta separata röda och orange ljus som reflekterar från krom huset, och ger en tredimensionell bakljus, eftersom överlägget täcker upp stoppljus bostäder. Medan kostnaden varierar mellan företagen, kan en uppsättning kosta mellan $ 150 till $ 300. Installationen är också en enkel process, som svans lampaggregat avlägsnas lätt med enkla handverktyg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89581.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.