Är Neon Olagligt under bilen?

Ground effekter, eller underglow, är en bil modifiering som lägger neon eller LED-belysning på underredet av en bil, belysa marken under bilen. Samtidigt lägga till den totala visuella intryck av bilen, det finns många juridiska frågor som berörs. Laglighet

lagar som gäller för underglow kan vara olika i varje stat eller region. Medan vissa lagar kan variera, satte de flesta av dem någon form av begränsning av färg och typ av belysning, samt placering på fordonet. För det mesta, underglow lampor är lagligt så länge de inte flash, inte är röd eller blå, är täckta och förblir oanvända på allmänna vägar. Dessa restriktioner är alla täckta under varje stats olagliga lagar fordon modifiering.
Missuppfattningar
Röd eller blå underglow belysning är olagligt i varje stat.

Medan vissa tror underglow belysning kan betraktas som en säkerhetsåtgärd, vilket förbättrar sikten och minska kollisioner, är denna inställning inte återspeglas i statens lagar, som ser dem som en distraktion för andra förare. Röd eller blå underglow belysning som blinkar eller blinkar felaktigt kan identifieras av andra förare som en polisbil, ambulans eller annat utryckningsfordon.
Överväganden
Forskning underglow belysning lagar att undvika en resa till domstol.

Innan du försöker modifiera din bil med underglow lampor, kontakta din lokala avdelning av motorfordon eller polismyndighet och fråga dem vad din kommunala, regionala och statliga lagar när det gäller belysning modifieringar. Bryter mot lokala lagar fordon modifiering kan leda till en icke-rörliga trafikförseelse, vilket innebär att du måste presentera ditt fall i domstol.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88801.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.