Vilka är de bästa ersättningen Bright strålkastare?

Så du har just haft en strålkastare blåsa ut, och du vill ersätta den med något lite ljusare för att hjälpa din syn på natten när du kör. Det finns några alternativ där ute, från lätt som en plätt att ta lite tid och expertis för att installera. Glödlampor

Mer än troligt att du har en glödlampa strålkastare i bilen just nu. Den glödlampa som funnits i över ett sekel. Det är i grunden samma typ av lampa som du skulle hitta i din lampa hemma, bara med en installerad tjockare filament. Dessa strålkastare själva avger mycket ljus för praktisk körning ansökningar för dagens vägar men de är ljusare.
Halogenlampa

Halogenlampor är ett steg ljusare än din genomsnittliga glödlampor glödlampa. Dessa lampor är nästan identisk med en glödlampa, förutom att de har tunnare trådar och är fyllda med halogen gas inne i glödtråden kapseln. Denna halogengas hjälper faktiskt återföras volfram som brinner av av tråden tillbaka på glödtråden istället deponera det på väggarna (som i en vanlig glödlampa).
Xenonljus

ljusaste ersättande lampor du kan sätta på din bil är xenonljus, som använder en blandning av olika gas för att producera olika ljusfärger (varierande gaser brinner vid olika temperaturer, avger olika färger). H.I.D. eller High Intensity Discharge är den mest avancerade och mest effektiva xenon-teknik tillgänglig. H.I.D. strålkastarna fungerar genom att ha en elektrisk laddning antändas och båge mellan två elektroder i en xenon gas-laddade slutet system. H.I.D. ger ett mycket starkt ljus och dessutom drar väldigt lite ström från bilens batteri, men de måste ha en ballast på ditt fordon för att hålla en kontinuerlig och stadig elektrisk ström som flyter in i xenon gaskammaren.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88097.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.