Hur man använder LED-belysning på motorcyklar

Det finns tre grundläggande typer av LED-belysning för din motorcykel: accent lampor som kan monteras var som helst, förformade accent lampor som motsvarar vissa märken och modeller av motorcyklar, och lysdioder som ersätter lager lighting.When det gäller universella lysdioder som kan monteras var som helst på din motorcykel, det finns många alternativ tillgängliga. Du kan välja skida, små kluster av lysdioder som finns med olika antal lysdioder, ljus barer, remsor av lysdioder för montering i långa, smala områden, flexibla kedjor, liknande ljus barer men flexibel för montering på krökta ytor, och enstaka LED-lampor. Och LED-belysning kommer i varje primär färg. Saker du behöver
buntband
Load equalizer för blinkers
Visa fler instruktioner
ersätter Belysning
1

Byt ditt lager strålkastare, bakljus och vrid signaler med lysdioder. Eftersom LED-lampor är små, måste du köpa en "LED kluster," en grupp av lampor monterade på en bostad. Kontrollera med din leverantör för att se till att klustret du köpa passar märke och modell av din motorcykel.
2 p Om det behövs, installera en last equalizer för dina blinkers. Blinkers kan behöva en last equalizer för att fungera korrekt med lysdioder. För att kontrollera om du behöver en, kolla om dina lampor blinkar snabbare än normalt när lysdioderna är installerade. Addera 3

att installera en last equalizer, montera sina två kontakter till din tur signalkablarna, och anslut jordledningen. En anslutning snäpper fast på högersväng signalledningen, och det andra anslutningsdonet snäpper fast på vänster blinker tråd. Dessutom måste jordledningen anslutas. Montera equalizer under sätet, i närheten av batteriet, och använd buntband för att fästa den.
Accentbelysning
4

Place lysdioder under din motorcykel. Du kan använda lysdioderna, långa plastremsor med flera lysdioder, att linje botten av din motorcykel. Dessa har oftast en väldigt klibbig baksida så att du kan hålla dem på din karossen och koppla dem i. Placera ljusen så att de möter rakt ner, och marken under din motorcykel kommer att belysas.
5

Place lysdioder inuti karossen för extra glöd. För att göra din motorcykel ser ut som det glöder inifrån placera lysdioder inuti karossen. Du kan sätta dem under din främre kåpa, inne hål på din sida karosseri, eller under slutstycke. En av de mest användbara stilar av LED-produkter för detta är flexibla kedjor, som böja sig överensstämma med kurviga karossen.
6

Utnyttja lysdioder med effekter. Om du planerar att slå på LED accent lampor när parkerad eller på en motorcykel show, anser LED-produkter som har effekter som strobe eller fade. Dessa funktioner är inte rekommenderas för användning vid ridning.
7

Använd förformade LED-produkter att bulten på din motorcykel. Du kan lägga till LED ramar registreringsskylt, ljus hjul som monteras direkt på dina hjul, avgas lampor tips som snäpper fast över ditt avgassystem och mycket mer. Var säker på att du köper den del som motsvarar ditt märke och modell av motorcykel, eller en modell av din eftermarknaden delar såsom hjul och avgassystemet.
8

Lägg LED accenter till dina strålkastare. Även om du har lager strålkastare, kan du lägga till lysdioder för bättre synlighet och stil. Angel ögon, som ibland kallas demon eyes, linje strålkastaren höljen. När du köper dem, se till att du får den del som korrekt passar ditt märke och modell av motorcykel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87847.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.