Hur man bygger en lastbil Mud Bogger

Vissa människor gillar att gå " fyra Wheeling . " Det är när du tar en lastbil och köra off- road . Lera bloggat expanderat på det . I detta terrängkörning utlöpare , förare tar sina terrängfordon och rusta dem för att köra i djup muck och lera . För att lägga till alla nödvändiga delar och tillbehör till lera mosse , måste du ta din bil till en licensierad mekaniker för att få de delar och tillbehör Added korrekt . Saker du behöver
Lift kit
Däck
Vehicle snorkel
Kraftfull motor
Visa fler instruktioner
1

Installera en hiss kit på lastbilen. Lastbilen kommer att sitta högre upp från marken än den naturligt gjorde , vilket ger fler avslut så det inte fastnar så snabbt .
2

Bifoga nya däck , företrädesvis sådana som har stora slitbanan . Vid körning genom stora områden med lera , vill du så mycket dragkraft som möjligt .
3

Rikta avgassystemet . Lägg en fordonstrafik snorkel till avgasröret så att avgaserna kommer att skjutas ut toppen av lastbilen i stället för vid botten av trucken. Att göra detta säkerställer att bilens avgaser kommer att kunna andas samtidigt djupt i lera .
4

Lägg till en ny , kraftfull motor . En kraftfull motor kommer att ge din lera bloggat lastbil mer kraft att driva igenom djup lera och gyttja .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89403.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.