Hur Hook Up Off Road Lights

Off road belysning är ett utmärkt sätt att förbättra synligheten för din bil. Belysning alternativ finns tillgängliga från mild till långväga spotlights. De flesta alternativen finns även i låg-och hög-beam utgångar och finns i en mängd olika storlekar för att möjliggöra installation ska vara möjligt i en mängd olika ställen Saker du behöver
Lights
Elektriska Tänger tejp

Wire strippor
Drill
Ratchet med hylsor
Visa fler instruktioner
Off road ljusinstallation
1

Hitta en bra plats för att belysningen vara placerad. De vanliga platserna är stötfångare, barer rulle och takräcken. Borra ett hål i det önskade läget så att den passar den gängade tappen på botten av lamporna. Väl på plats, dra åt den medföljande muttern till ljuset.
2

Hitta en säker plats att montera en omkopplare inuti fordonet. Kör inte mer än två lampor per switch, eftersom detta kan överbelasta säkringarna och blåsa kretsen. Kör trådarna genom kabinen facket till omkopplaren. Varje switch har röda och svarta kablarna. Se till att koppla den röda kabeln till den positiva och svart är en grund. Det röda kommer att köras på batteri och ansluts till den positiva polen på batteriet. Den svarta kabeln som kommer från varje ljus blir en jordkabel Addera 3

. Hitta en säker plats och använd rostfria bultar och muttrar för att fästa de skäl till fordonets ram. Se till att metallen på ramen är ren för att ge en korrekt anslutning.
4

Kontrollera alla anslutningar och se till att de är åtdragna ner innan du slår på belysningen. Kontrollera jordkablar, batteri anslutning och switchar. Se till att alla kablar är ordentligt inslagna i eltejp.
5

aktivera belysningen när fordonet står inför sidan av en stor byggnad eller garage och justera riktningen på ljuset för hand. När detta är gjort, dra ner dem med Ratchet och lämpligt uttag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87958.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.