Hur man byter en lysdiod i en projektor Headlight

LED-lampor har blivit mycket populära på senare år . Dessa energieffektiva lampor ger betydligt mer effekt än sina glödlampor motsvarigheter , med bara en bråkdel av energin . Men , som med någon form av glödlampa , kommer de att bränna ut över tiden . Byta lysdioden på en bil strålkastare är lika enkelt som att byta en vanlig glödlampa , och kräver inga verktyg . Instruktioner
1

Öppna huven på din bil eller lastbil och lokalisera området bakom dina strålkastare .
2

Hitta sladden som ger ström till dina strålkastare . Detta kommer att vara en isolerad tråd som är fäst på baksidan av din strålkastare . Koppla loss den genom att dra bort det från strålkastaren
3

Ta plastbiten att tråden var ansluten till , . Vrid motsols samtidigt dra i den försiktigt . Detta kommer så småningom att ta bort den från strålkastaren .
4

Du kommer nu att hålla kontakten samt LED-lampa i handen . Dra ut den gamla glödlampan ur kontakten och placera det nya i det .
5

Placera glödlampan och kontakten tillbaka i strålkastaren och vrid den medurs för att låsa den på plats . Sätt tillbaka den isolerade tråden till kontakten .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88079.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.